Isztambuli menyasszony 3. évad, 19-23. rész tartalma

ˆhirdetés

Isztambuli menyasszony 3. évad, 19-23. rész tartalma

 

 

2021.09.27., Hétfő 18:45 - 3. évad, 19. rész

Esma egy kisebb idegösszeroppanás miatt a villába megy. Jól láthatóan nem tud magáról, és mintha azt is elfelejtette volna, hogy mi minden történt az elmúlt hónapokban. Adem találja meg, Gullistan és Nazif pedig szól a Boran családnak. Esma nem akar hazamenni, annyit kér Faruktól, hogy vigye szállodába. Senem éppen a Boranoknál van, amikor találkozik Günessel. A két nő láthatóan ismeri egymást. Ipek munkát vállal, és izgatottan készül az első napjára.

2021.09.28., Kedd 18:45 - 3. évad, 20. rész

Mindenki megdöbbenésére Ipek komolyan gondolja, hogy munkát vállal. Süreyya felkeresi az anyósát, és meggyőzi, hogy igenis meg kell ünnepelni a születésnapját. A szervezést Senem vállalja, bár mindenki kételkedik, hogy mennyire jó ötlet. Esma végül beleegyezik, és a lányok bulizni mennek, miközben a férfiak otthon maradnak meccset nézni - a babákkal. Egészen addig, míg Faruk nem kap egy telefonhívást, hogy a családja nőtagjait a rendőrség vitte be. Günes és Adem találkoznak, ahol a férfi őszintén elmondja az érzéseit. Günes azonban nem épp erre számít.

2021.09.29., Szerda 18:45 - 3. évad, 21. rész

Meglehetősen viccesre sikerült szülinapi buli lezárásaként Garip megkéri Esma kezét, aki boldogan mond igent. Fikret felkeresi Ülfetet, és arra kéri, hogy tartsa tiszteletben Esmát és a családot. A férfi mielőtt távozna, furcsa jelenetnek lesz fültanúja: kihallgatja Adem és Ülfet beszélgetését, és egyértelmű lesz számára, hogy a nénjének tervei vannak a Boran családdal. Senem felkeresi a boltban Günest, a két nő ugyanis régóta ismeri egymást. Bár Günes ennek nem igazán örül.

2021.09.30., Csütörtök 18:45 - 3. évad, 22. rész

Fikret Akif segítségét kéri, hogy rájöjjenek Adem és Ülfet szándékaira. Esma elmondja a családnak, hogy Garip megkérte a kezét. A Boran feleségek és Nurgül boldogan gratulálnak a hírhez, a fiúk azonban döbbenten hallgatják anyjukat. Esma szomorúan veszi tudomásul Faruk, Fikret és Osman reakcióját. Adem véletlenül meghallja Güllistan és Nazif beszélgetését, így megtudja, hogy Dilara nem vetette el a babát.

2021.10.01., Péntek 18:45 - 3. évad, 23. rész

Günes meglátogatja Senemet, a két nő pedig felidézi a közös múltat. Süreyya nem adja fel, és továbbra is megpróbálja Farukot jobb belátásra bírni. Esma elmondja Ülfetnek, hogy Garuppal összeházasodnak, majd vásárolni megy a menyeivel. Garip felkeresi Farukot, míg Akif kutakodni kezd Ülfet múltjában. Ezzel azonban veszélyes terepre téved.