Éjjel-nappal Budapest 2105-2109. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 2105-2109. rész tartalma

 

 

2021.09.13., Hétfő 21:30 - 2105. rész

Kornél ki akar békülni Tonival, aki viszont mielőtt újabb esélyt adna a srácnak, válaszokat vár tőle. Kornél azonban még mindig abban reménykedik, hogy más módon is képes lesz kézben tartani az ügyet. Kornél rádöbben, hogy ez mégsem jó út és ha sürgősen nem talál ki valamit, Toni Danié lesz. Norbi ekkor egy megdöbbentő ötlettel áll elő...

A Frufru csapata izgatottan készül egy nagy rendezvényre, amikor Adrián váratlanul megjelenik, és felajánlja Szofinak a segítségét. A lány egójának ugyan jót tesz a gesztus, amit először hidegen elutasít. Később mégis elfogadja Adrián segítségét. A rendezvényen Gábor is felbukkan, és Szofi végképp összezavarodik, hogy ki iránt és mit is érez.

2021.09.14., Kedd 21:30 - 2106. rész

Kornél egyre jobban félni kezd attól, hogy végleg elveszíti Tonit, és bánatában önsajnálatba süllyed. Amikor Norbi azt javasolja, hogy tereljék el a gondolatait, Kornél hagyja magát rábeszélni egy esti kiruccanásra. Amikor egy idegen lány, Nóri flörtölni kezd vele, Norbi úgy gondolja, hogy itt a lehetőség Kornél számára, hogy végre felszabadult szexben legyen része. Kornél azonban nem akarja megcsalni Tonit, de amikor lány hirtelen egy csókkal rohanja le Kornélt, váratlanul megjelenik Toni…

Szofi megismerkedik a jóképű Balázzsal, és flörtölni kezd vele, csak hogy elejét vegye Tivadar további csipkelődésének Adriánnal kapcsolatban. Amikor este a Frufru csapata a TÉR-ben akarja levezetni a nap fáradalmait, Szofi meglepve látja, hogy Balázs legénybúcsút ünnepel. Szofi és a barátai is azt a következtetést vonják le ebből, hogy Balázs a vőlegény…

Milán figyelmezteti Kareszt, hogy bejelentkezett hozzájuk egy új beszállító, termékmintát akarnak hozni, Karesz majd udvariasan hajtsa el őket. Amikor azonban egy csinos fiatal lány, Réka hozza a termékmintát, Karesz nem tud ellenállni neki, és együtt töltik a napot. Karesznek bejön a csinos lány, és nem hallgat Milánra, aki kétkedve figyeli az eseményeket…

2021.09.15., Szerda 21:30 - 2107. rész

Toni dühösen magyarázatot követel, Kornéltól, hogy mondja végre meg, hogy ha nem egy másik lány az oka, hogy nem tudnak közel kerülni egymáshoz, akkor valójában mi a gond. Kornél megint nem tud túllépni önmagán és képtelen megosztani Tonival, hogy fél az intimitástól. Miután Toni kiakad, Kornél nagyon kétségbe van esve, de úgy dönt, végre színt vall neki.

Teklát Márk azzal a hírrel lepi meg, hogy bizonytalan időre fel kell szívódnia, és nem tudja olyan gyakran látogatni Zentét. Tekla ekkor úgy érzi, hogy magára marad a gyerekkel, és megpróbálja rendezni a viszonyt a családjával. Az apja úgy érzi, hogy hosszútávon az lenne számára a legjobb megoldás, ha Tekla és a baba hozzájuk költözne. Márk később idegesen felkeresi Teklát, és számonkéri a hirtelen jött döntése miatt.

Amikor Barbi nehezen oldja meg Noah felügyeletét, segítséget keres. Azonnal találkozik is egy jelentkezővel, aki egyáltalán nem nyeri el a tetszését. Később elkeseredetten panaszkodik Joe-nak, akinek eszébe jut Virág, mint tökéletes választás. Barbi azonnal beszél is a lánnyal, aki a legnagyobb sajnálatára, az óvodai munka miatt nem tudja vállalni a feladatot. Lali azonban felajánlja segítségét, amit Barbi félve ugyan, de elfogad.

2021.09.16., Csütörtök 21:30 - 2108. rész

Tekla élvezi a szülei gondoskodását, az otthon melegét. Együtt elmennek Attilával kiságyat venni Zentének, ahol Attila egyre jobban belelkesedik, mert boldog, hogy Tekla hozzájuk költözött. De Tekla kezdi érezni, hogy Attila egyre inkább ki akarja sajátítani Zentét. Tekla ledöbben, amikor azzal szembesül, hogy Attila már a jövőjüket tervezi, amitől Tekla besokall és kimenekül a nyomasztó helyzetből.

Toni az első döbbenet után elutasítóan fogadja Kornél vallomását, egy szavát sem hiszi. Ostoba magyarázkodásnak tartja, amihez foghatót még életében nem hallott. Livinél keres vigasztalást, aki mellé áll és az iskolában is megvédi Kornéltól a lányt. Amikor Dani tudomást szerez Kornél állítólagos hazugságáról, Toni segítségére siet. Tonit nem sokkal ezután meglátogatja Dani, aki egy vigasz-csomaggal akarja felvidítani a lányt.

2021.09.17., Péntek 21:30 - 2109. rész

Milán bosszankodik, amikor Bellával csókolózás közben Csörsz Kapitány, a lány kutyája megugatja. Milán szerint a kutya féltékeny rá. Amikor Milán szeretne Bellával kettesben lenni, de a kutyát is vinniük kell mindenhova, egyre feszültebb lesz. A kiránduláson Bella és a kutya remekül érzi magát, kivéve Milánt, akinek elege van abból, hogy minden a kutyáról szól, ráadásul, amikor már majdnem közelebb kerülnének egymáshoz, eltűnik Csörsz Kapitány.

Evelin ledöbben, amikor Karolával a Joe fitneszben váratlanul összefutnak Péterrel. Meglepi az is, hogy Karola egyszerűen felajánlja Péternek, hogy lakjon náluk a villában, mivel egyértelműen látható, hogy a fiú bajban van. Evelin bizonytalan az érzelmeivel kapcsolatban, ezért ellenzi Péter beköltözését. Amikor Karola ezek után megjegyzi, hogy bizonyára még mindig érez valamit Péter iránt, a lány hevesen tiltakozik a feltételezés ellen.

Gábor és Szofi elvállalják az albérlet takarítását, és jól érzik magukat együtt. Gábor értékeli, hogy ilyen lazán el tudnak lenni egymással. Eközben Szofi megkapja Tivadartól, hogy tudott elpuskázni egy olyan jó pasit, mint Balázs, és tépelődni kezd. Később, amikor az albérletben csengetnek, és Gábor meglepődve látja, hogy Szofinak randija lesz Balázzsal. Gáborban erősödik a féltékenység érzése, amit először nem hajlandó tudomásul venni, de mégsem bír magával.