Éjjel-nappal Budapest 2110-2114. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 2110-2114. rész tartalma

 

 

2021.09.20., Hétfő 21:30 - 2110. rész

Joe bosszús, amiért Karesz és Gábor is a munkával traktálja, és nincs ideje Barbira. Később elmegy egy megbeszélt találkozóra Barnával, de helyette egy csinos nőbe, Majába botlik. Joe számára kiderül, hogy a nő a műhely új tulajdonosa. Joe nosztalgiából egy kicsit segít Majának, és a hozzáértése lenyűgözi a lányt, ezért tesz egy vonzó ajánlatot Joe-nak…

Karesz boldogan készülődik egy grill partira Réka szüleihez. Milán és Bella furcsállják ugyan a gyors tempót, de Karesz jókedvét nem tudják elvenni a gyanakvásukkal. Karesz el van ájulva Réka apjától, és megtisztelve érzi magát, amikor az felajánlja, hogy felkarolja, és mindenre megtanítja és átad neki egy szerződést. Milán és Karesz összekapnak, mert nem megy bele, hogy Karesz aláírja a szerződést. Milán gondterhelten attól tart, hogy erre végleg rámehet a barátságuk, és elhatározza, hogy szemmel tartja Rékát.

Miután Péter visszautasította Evelin ajánlatát, hogy a Bécy házba költözzön, a lány nagyon megbántódik, amikor pár napra rá mégis ott találja a fiút. Evelin igyekszik nem mutatni, mennyire bosszantja a dolog, hogy Peti hozzájuk jár gyakorlatilag mosni. Mégis, amikor a fiú felajánlja, hogy elkíséri a nagy bevásárlásra, elfogadja, a segítségét, és egy felszabadult pillanatban jól érzik magukat együtt. Evelin magán is meglepődik, amikor később meggondolatlan ötlettel áll elő.

2021.09.21., Kedd 21:30 - 2111. rész

Ideiglenesen Mesire marad a T.É.R. vezetése, és a lány rögtön nagyon lelkes lesz. Amikor azonban ismét túlvezérelt lesz, és saját ötletekkel áll elő, Bence leállítja. Mesiben erre viszont csak azért is felébred a dac, meg akarja mutatni Bencének, hogy mennyire ügyes. Kapóra jön neki, hogy le tud kötni egy fellépésre egy kezdő táncos csapatot. A fellépés során azonban elfajul a helyzet, a bárban verekedés alakul ki, és Mesi elveszíti a kontrollt az események felett.

Tamara pasihiánytól szenved, és úgy dönt, hogy a napot saját magára szánja. Később egy kávézóban megismerkedik egy vonzó, jóképű férfival, és együtt töltik a napot. Annyira összemelegednek, hogy este Tamara fel is viszi magához a férfit a lakásba. Amikor azonban kiderül, hogy ki is a titokzatos vonzó idegen, Tamara nagyon meglepődik….

Barbi megrémül, amikor nem találja maga mellett Joe-t az ágyban, és utána még Joe azt is közli vele, hogy valamit be kell vallania neki. Barbi attól tart, hogy a férje megcsalta. Ám kiderül, hogy Joe csak azon gondolkozik, hogy beszáll egy szerelőműhelybe, de egyelőre megtartja a fitneszt is. Barbinak nagy kő esik le a szívéről. Amikor együtt elmennek megnézni a műhelyt, Barbi döbbenten látja, hogy a tulajdonosa egy szexi nő.

2021.09.22., Szerda 21:30 - 2112. rész

Mesi próbál mentséget találni a T.É.R.-ben történtekre és elsimítani az ügyet, de Bence nagyon megharagszik rá. Elkeseredésében elmegy a büfékocsihoz, hogy Karesznak kipanaszkodja magát. Közben Mesi beáll Karesznak segíteni, de ott újra át akarja venni az irányítást, amitől Karesz is kiakad a lányra…

Barbi igyekszik lazán venni, hogy Joe nem igazán foglalkozik vele, amikor az asszony el akarja csábítani. Mégis zavarja, hogy Joe-t csak az új hobbija érdekli, és csak Majára figyel. Barbi nyugtatja magát, de amikor a barátai is bogarat ültetnek a fülébe, egyre inkább attól fél, hogy elveszítheti a férjét, ha nem vált taktikát. Barbi tettre készen felbukkan a műhelyben, és ráveszi a meglepett Joe-t, hogy avassa be őt a műhely világába, amivel nagy galibát okoz.

Tamara, Tivadar és Tekla élete gyökeresen megváltozik, amikor kiderül, új főbérlője van a lakásnak, emiatt pedig változások lesznek az albérletben. Tekla felháborodik, de később Tivadarékkal rádöbbenek, hogy sajnos nem tudnak mit tenni, el kell fogadniuk, hogy az új főbérlő diktál. Amikor Tamara azon aggódik, hogy ennyien nem férnek el a lakásban, Livi elérkezettnek látja az időt, és előhozza, szívesen elköltözne.

2021.09.23., Csütörtök 21:30 - 2113. rész

Joe elszörnyed, amikor a rendőrségtől megtudja, hogy lejárt a jogosítványa. Először úgy dönt, hogy elmondja Majának az igazat. De, amikor a lány elhalmozza dicsérettel, hogy mennyire megbízható, mégsem vallja be neki. Nem sokra rá kellemetlen helyzetbe kerül, amikor Maja felajánlja, hogy próbálja ki a haverja menő verdáját, de a kocsiban Barbi véletlenül kárt okoz.

Karola úgy érzi, hogy a karrierje semerre sem tart. Felkeresi Maximot, mert szeretné, ha újra együtt dolgoznának. De Maxim elutasítja Karolát azzal, hogy nem tud jelenleg mögé állni. Bátorítja Karolát, hogy definiálja újra magát. Karolának először nem tetszik, hogy Maxim lepattintotta, de a fitneszteremben összefut a Showgirls táncos lányaival, akikben fantáziát lát. Karola úgy érzi, megtalálta a karrierjének következő lépcsőfokát...

Milán elnézést kér Karesztől, hogy benézte a dolgokat Karesz új barátnőjével kapcsolatban, de továbbra sem nyugodt. Kareszt váratlanul éri, amikor olyan híreket kap, amitől padlót fog. Csalódottságában a munkába menekülne, de megérkezik egy vendégcsapat, akikkel inni kezd, és úgy berúg, hogy éjjel az út szélén találja magát…

2021.09.24., Péntek 21:30 - 2114. rész

Szofit barátai izgatottan tudni akarják, hogy alakulnak Balázs és Szofi között a dolgok, ráadásul a szexre is rákérdeznek. Szofinak kínos bevallania, hogy ők még nem feküdtek le egymással. Barbi azt gondolja, hogy Szofi kizárólag Gábor miatt húzza az időt, Szofi viszont tiltakozik a feltételezés ellen. Végül elhatározza magát, hogy esélyt ad a srácnak.

Tekla még mindig meg van sértődve, hogy ki kellett költöznie szobájából, és amikor kiderül, hogy újabb változtatások lesznek a lakásban teljesen kiakad. Tekla belátja, hogy pénzt kell valahonnan szereznie. Tivadar rábeszéli, hogy kérjen az apjától. Attila viszont csak azzal a feltétellel hajlandó adni, ha hazaköltözik a lánya az unokájával, és Márkot nem látják ott soha többé…

Karesz a földön fekve ébred; fogalma nincs róla, hol van, és azt sem tudja, hogyan fog hazajutni. Kétségbeesetten stoppolni kezd, de senki nem veszi fel. Aztán felcsillan benne a remény, amikor egy furgon mégis megáll, de mégsem a megmentője érkezik… Karesz ismét kénytelen elmenekülni…