A császárnő 146-150. rész tartalma

ˆhirdetés

A császárnő 146-150. rész tartalma

 

 

2021.09.13., Hétfő 15:50 - 146. rész

Esthert kórházba szállítják, ahol azonnal megoperálják. Nico megtalálja anyja táskájában a fegyvert. Elisa felhívja telefonon, hogy elmondja, mi történt, és a fiú összeköti a szálakat. Kérdőre vonja Kimérát. Manuelnek kapóra jön a támadás, így Esthernek esélye sincs védekezni a vádak ellen. Armando bánja, hogy nem ölte meg a férfit. Emperatriz csak egy pillanatra nyeri vissza a látását, utána újra sötétségbe borul minden. Mauricio úgy dönt, egyedül néz szembe a betegséggel, és titokban távozik Graciela házából. Találkozik Federicóval, aki nagy meglepetést tartogat a számára.

2021.09.14., Kedd 15:50 - 147. rész

Emperatriz visszanyeri látását. Esther rendbe jön. Esther elmondja Emperatriznak, hogy Kiméra lőtte meg, de a golyót Emperatriznak szánta. Emperatriz dühösen Kimérához megy, ahol a nő elmondja, hogy annak idején ő juttatta börtönbe.

2021.09.15., Szerda 15:50 - 148. rész

Kimérát végül elfogják, de Emperatriz kettesben beszélget vele. Manuel a kórházba hívja a sajtót, hogy Armandot lebuktassa. Armandot a rendőrök el akarják vinni, de Elena fájásokat imitál és így meg tud szökni. Alejandro őszintén beszél érzéseiről Emperatriznak. A nőnek dönteni kell, hogy megbocsát-e neki.

2021.09.16., Csütörtök 15:50 - 149. rész

Emperatriz megkéri Alejandrót, hogy ne csókolja meg többé. A rendőrség rajta üt egy illegális szállítmányon. Manuel azt állítja, hogy Esther engedélyezte a szállítmányt, ezért a rendőrség letartóztatja a lányt. Mauricio levelet hagy Elisának. Stephanie apja súlyosan megsérül. Nico átadja az anyja ellen szóló bizonyítékot Armandónak. Alejandro meg akarja szöktetni Esthert.

2021.09.17., Péntek 15:50 - 150. rész

Kiméra türelmetlenül várja, hogy Manuel kihozassa a börtönből. Amikor a férfi nem segít, megfenyegeti, hogy kitálal. Éppen aláírná a vallomását, amikor váratlan dolog történik. Armando megsebesül Manuel megtámadása közben. Alejandro megszökteti Esthert a kórházból, és az ügynökségnél rejtik el, Trueba parancsnok azonban mindenre rájön. Összeül a család, hogy tervet kovácsoljanak Manuel ellen. A Kiméra haláláról értesült Nico dühösen támad Manuelre, de rájön, hogy Esther érdekében tovább kell játszania a szerepét. Ám Manuel túl nagy dolgot kér tőle.