A császárnő 151-155. rész tartalma

ˆhirdetés

A császárnő 151-155. rész tartalma

 

 

2021.09.20., Hétfő 15:50 - 151. rész

Manuel megbízza Nicót, hogy végezzen Armandóval. Esther megkapja a felmentést. Alejandro kibékül Emperatrizzal. Ramón köszönetet mond Mauriciónak és meg akar javulni. Elisa biztosítja Mauriciót arról, hogy mindig mellette lesz. Armando feladja magát. Emperatriz végleg le akar számolni Manuellel.

2021.09.21., Kedd 15:50 - 152. rész

Emperatriz kirakja Manuelt a cégtől, mert megszerezte a részvényeket. Armando vallomást készül tenni Manuel ellen. Manuel megbízza Nicot, hogy ölje meg Armandot. De csakis Estherrel tud a közelébe férkőzni, így előbb Estherrel kell békülnie. Manuel figyelteti Nicot. Mauricio megkéri Elisa kezét. Emperatriz és Alejandro elmennek Kiméra lakásába, hogy bizonyítékot keressenek és meg is találják azt, amire szükségük van.

2021.09.22., Szerda 15:50 - 153. rész

Alejandroék gyűjtik a bizonyítékokat Manuel ellen. Nemcsak Kimérától szereznek, de felvesznek egy telefonbeszélgetést is. Nico elmondja Esthernek és Armandonak, hogy mit kért tőle Manuel. Úgy tesznek, mintha Nico lelőtte volna Armandot, így a bérgyilkost átverik, akit később elfognak. Nico és Esther kibékülnek. Manuel megfenyegeti Emperatrizt, hogy megöli Esthert. Emperatriz elmegy Manuelhez.

2021.09.23., Csütörtök 15:50 - 154. rész

Manuelt tőrbe csalják az irodában, ám ő nem adja fel, felgyújtja a szobát, és az egyik rendőr maszkjában kijut az épületből. A cselt senki nem veszi észre, mindenki halottnak hiszi őt. Pár nappal később Emperatriz kinevezi Cocót az ügynökség élére, Esther és Nico boldogan ünneplik az újrakezdést, Elisa és Mauricio pedig a rendelőt alakítgatják. Emperatriz épp Alejandro érkezését várja, amikor legnagyobb meglepetésére Manuel ront be hozzá, lebénítja, és elviszi magával. Közben Trueba is rájön, hogy nem Manuel halt meg a tűzben, és riasztja Alejandrót. Amikor kiderül, hogy Emperatriz nem jelentkezik, mindenki a legrosszabbra gondol.

2021.09.24., Péntek 15:50 - 155. rész

Alejandro és Trueba elindulnak Justo házába. Manuel úgy dönt, elbúcsúzik Emperatriz-től, és élve eltemeti. Az óra ketyeg, Alejandro az utolsó pillanatban érkezik. Emperatriz segíteni próbál a csapdába esett Manuelen, de a férfi kétségbeesett lépésre szánja el magát. Egy kicsit ugrunk az időben, Alejandro és Emperatriz a két cég egyesülését ünnepli, Elisa és Mauricio a rendelőjükben dolgoznak, Cicus új taxit vásárol, Esther és Nico boldogabb, mint valaha. Mindenki lázasan készülődik az esküvőre.