A del Monte örökösök 6-10. rész tartalma

ˆhirdetés

A del Monte örökösök 6-10. rész tartalma

 

2021.09.13., Hétfő 13:35 - 6. rész - Ellenállhatatlan vonzalom

Pedro elmondja testvérének, hogy szerelmes a menyasszonyába. Julieta szülei is megtudják, hogy régebben viszonya volt lányuknak Pedroval. Sofia és Miguel balesetet szenvednek egy kölcsönbe kapott autóval, ám egy olyan személy is meglátja őket, aki egyből gyanakodni kezd. Consuelo lebukik édesanyja előtt, hogy nem Lucas-al találkozik.

2021.09.14., Kedd 13:35 - 7. rész - Veszélyes szövetség

A fivérek nem örülnek a hírnek, miszerint Paula fogja végezni a birtok költségvetését. Consuelo elmondja testvérének, hogy apjuknak szeretője van. Beatriz mindenképp el szeretné mondani az igazat Efrainnak, de Jose nem engedi neki. Julieta változatlanul vágyik Juan szerelmére.

2021.09.15., Szerda 13:35 - 8. rész - Bosszú

Miguel nem örül az ötletnek, hogy együtt fog dolgozni a felesége és szeretője. Efrain elköltözik Beatriztól. Eljön Simon keresztelőjének ideje, melyen nem mindegyik résztvevő hangulata felhőtlen. Gaspar el szeretné venni Lupét, ezért megpróbál beszélni a lány édesapjával. Julieta a terhesség jeleit veszi észre magán, amit el is mond Juannak.

2021.09.16., Csütörtök 13:35 - 9. rész - Tiltott vonzalom

Beatriz és Jose majdnem lebuknak Efrain előtt. Az orvosi vizsgálat során kiderül, hogy Julieta kisbabát vár. Sofia meghall egy beszélgetést, ami Jose és Beatriz közt zajlik. Lucas szerelmet vall Paulának, Guadalupe pedig összeszólalkozik az apjával, aki ennek hatására elmond neki egy titkot.

2021.09.17., Péntek 13:35 - 10. rész - Szélsőséges féltékenység

Rosario Lucasnál kezd dolgozni, amiről először a szüleinek nem mer beszélni. Consuelo szeretné bemutatni barátját, de édesanyja nagyon ellenzi kapcsolatukat. Sofia elárulja Modestonak, hogy kitől van valójában az unokája. Guadalupe beszélgetést kezdeményez édesapjával, eközben egyre több dolgot tud meg az anyjáról.