Elárulva 1-3. rész tartalma

ˆhirdetés

Elárulva 1-3. rész tartalma

 

2021.09.15., Szerda 20:15 - 1. rész

Asya boldog házasságban él férjével, Volkannal, akivel közösen nevelik fiúkat, Alit. Látszólag ők a tökéletes család, de nem minden az, aminek látszik. Asya egy nap gyanakodni kezd, hogy férjének szeretője van. A nő annyira elkeseredik, hogy addig nem nyugszik, amíg ki nem deríti az igazságot. Már legjobb barátaiban sem bízik meg.

2021.09.16., Csütörtök 20:15 - 2. rész

Volkan akár bajba is kerülhet, hisz felesége követi őt és erről ő mit sem sejt. Asya egy időre megnyugszik, amikor férjét az édesanyjánál találja. Sajnos a gyanú ismét felmerül, a doktornő egy volt páciensét kéri meg, hogy kövesse férjét. Nil elfogadja a felkérést, hisz cserébe megkapja azt, amire vágyott.

2021.09.17., Péntek 20:15 - 3. rész

Asya rájön, kivel csalja meg a férje és arra is rájön, hogy a környezetében a legjobb barátai is tudtak róla. Volkan születésnapi partija botrányosra sikeredik, amikor Mert alkoholos befolyás alatt majdnem elszólja magát, hogy legjobb barátja viszont folytat. Derin megsértődik, hogy Volkan megcsókolja a feleségét, a lány nyilvánosságra szeretné hozni a kapcsolatot, persze Volkan ellenkezik.