Elárulva 4-8. rész tartalma

ˆhirdetés

Elárulva 4-8. rész tartalma

 

2021.09.20., Hétfő 20:15 - 4. rész

Derin zaklatja Volkant, hogy tálaljon ki a feleségének a viszonyukról vagy ő fogja azt megtenni. Nil rossz helyzetbe kerül, amikor volt barátja felkeresi őt, a férfi minden pénzét elveszi a nőnek. Altan doktor alkohol problémája már a betegeknek is feltűnik, ezért a nővérek rögtön jelzik a vezetőség felé, hogy a doktor úrral problémák vannak.

2021.09.21., Kedd 20:15 - 5. rész

Nilt sikeresen kimenti rosszul működő kapcsolatából Asya. Derin ledöbben, hogy várandós és mielőbb meg szeretné beszélni ezt Volkannal. Ráadásképp a lány édesanyja egyre többet kérdezősködik a titokzatos kapcsolatról. Bahar elkeseredetten próbálkozik, hogy közelebb kerüljön férjéhez, de a férfi elhidegült a nőtől.

2021.09.22., Szerda 20:15 - 6. rész

Derin döntésre jutott a babával kapcsolatban, úgy tűnik emiatt Volkan mégis a feleségét választotta, de persze ez nem igaz. Asya elmegy egy válóperes ügyvédhez, aki azt javasolja neki, hogy vagy szerezzen bizonyítékot a megcsalásra vagy fogadja el a sorsát. Nil segíteni akar Asyán, de a nő még továbbra sem tudja, mit tegyen a férjével.

2021.09.23., Csütörtök 20:15 - 7. rész

Volkan folytatja viszonyát Derinnel, közben sejti, hogy valami nincs rendben feleségével. Mert szinte biztos benne, hogy Asya mindent tud, Bahart megkéri, hogy ne szóljon bele Volkan ügyeibe. Derint gyötrik a reggeli rosszullétek és ez már a lány szüleinek is feltűnik, emiatt aggódnak.

2021.09.24., Péntek 20:15 - 8. rész

Volkan édesanyja hosszú betegsége után elhunyt. A férfi teljesen összetört a hír hallatán. Asya viszont megnyugszik, bár sajnálja, hogy anyósa már nincs köztük, de így nem kell betartania a felé tett ígéretét. Mert már biztos abban, hogy Asya tudja a férje titkát.