Meryem 55-59. rész tartalma

ˆhirdetés

Meryem 55-59. rész tartalma

 

2021.09.13., Hétfő 15:25 - 55. rész

Meryem, hogy megállítsa Oktay bosszúhadjáratát, elküldi neki e-mailben videóra vett vallomását a baleset éjszakájáról. Güclü kitartóan udvarol Burcunak, ám a rendőrnő folyamatosan lehűti a hangulatát. Savas, aki megszerezte az ügyész telefonját, megbízza Caspert, hogy találjon egy hackert, aki feltöri. Oktay mindent bevet, hogy a rendőrség be tudja mérni a telefont.

2021.09.14., Kedd 15:25 - 56. rész

Savas és Güclü keresi a pendrive-ot, amire lementették az adatokat Oktay telefonjáról, és amit ki kellett dobniuk a kocsiból, amikor a rendőrök megállították őket. Oktay azzal zsarolja Derint, hogy mindent elmond Savasnak arról, hogy meg akarta ölni Meryemet, ha nem deríti ki, hogy mire jutottak a telefonjával. Yurdal elküldi Rizát kémkedni Berk után. Oktay utasítására a rendőrfőnök felfüggeszti Burcut.

2021.09.15., Szerda 15:25 - 57. rész

Meryem attól tart, hogy Savas megöli Oktayt, de hiába könyörög neki, Savas hajthatatlan, nem engedi ki Oktayt a kezei közül, és elhajt vele. Meryem bepattan Derin autójába, és követeli, hogy kövesse őket. Eközben Burcu és Güclü az ügyész minden viselt dolgáról tájékoztatják a főügyészt. Derin azzal fenyegeti Meryemet, hogy amint Savas megtudja, hogy az ügyésszel járt, meggyűlöli.

2021.09.16., Csütörtök 15:25 - 58. rész

Meryem Burcunak is megmutatja a felvételt a vallomásáról. Savas előtt még mindig nem teljesen tiszta, hogy milyen kapcsolat van Oktay és Meryem között, de bevallja Güclünek, hogy nem tudná megbocsátani, ha korábban együtt lettek volna. Meryem tart attól, hogy Savas meggyűlöli, de el akarja mondani neki a teljes igazságot. Burcu kérésére előbb Orhan főügyésznek tesz vallomást. Eközben Oktay, aki érzi a vesztét, megszökik a főügyész irodájából.

2021.09.17., Péntek 15:25 - 59. rész

Meryem elmegy Savashoz, és vállalva a következményeket, elmondja neki, hogy milyen kapcsolat volt Oktay és közte. Oktay elmegy Turdalhoz, és pénzt követel tőle és Tekintől. Tekin belemegy, hogy fizessenek neki, ezek után Yurdal sem tehet mást. Oktay szökni készül, és felajánlja Beliznek, hogy tartson vele. Az ügyvédnőnek eszében sincs. Güclü könyörög az ügyvédnek, hogy ne engedjék ki Savast a fogdából, mert Oktay után indul majd, hogy végezzen vele.