Szerelem van a levegőben 16-20. rész tartalma

ˆhirdetés

Szerelem van a levegőben 16-20. rész tartalma

 

 

2021.09.13., Hétfő 16:40 - 16. rész

Melo nem kapja meg a munkát, és ezért nagyon elkeseredik. Alptekin felajánlja neki, hogy dolgozzon a holdingnál Selin asszisztenseként. Elkezdődik a díjátadó ünnepség, és amikor Serkan beszédet tart, megjelennek az paparazzik. Kaan felhívja Selint, és elmondja neki, hogy a sajtó tele van Serkan és Eda eljegyzési szerződésével. Selin megkéri Edát, hogy beszéljen a paparazzikkal. Eda vonakodik, de mivel segíteni akar Serkannak, elindul, hogy beszéljen velük.

2021.09.14., Kedd 16:40 - 17. rész

Aydant felkavarja a sok újdonság; úgy érzi, csak ő a régi, és a világban minden változik. Eda és az irodai csapat egy része elmegy felújítani Fikret úr házát, hogy a híres énekesnő, Sevda feltételeinek megfeleljenek. Serkan féltékeny lesz Berentre, az énekesnő menedzserére, aki meglehetősen jól elbeszélget Edával, ráadásul a kutyáját is rábízza a lányra. Eda beismeri, hogy túl sokat vállalt...

2021.09.15., Szerda 16:40 - 18. rész

Ayfer nagyon aggódni kezd, amikor megtudja, hogy Eda a munkahelyén töltötte az éjszakát. Aydan megkéri a férjét, hogy rúgja ki Melót, de Alptekín nem hajlandó. Pirilnek rosszul esik, hogy amikor elmegy az építkezésre Enginért, a férfi inkább Cerent választja, hogy hazafuvarozza. Serkan elmeséli Edának, miért nem szokott minden augusztus 19-én bemenni az irodába. Aydan kétségbeesik, amikor az Eda által rábízott kutya kiszökik a kapun.

2021.09.16., Csütörtök 16:40 - 19. rész

Serkan és Eda is elmennek Fikret úr partijára, de Serkan nem akar bemenni, mert túl sokan vannak. Végül Eda ráveszi, hogy játsszon neki gitáron. Serkan hazaviszi Edát, és neki adja a pengetőjét. Eda kiteszi a falára, és Ayfer azt mondja neki, hogy szerinte Eda beleszeretett Serkanba. Seyfi megmutatja Aydannak azt a videót, amit Eda készített. Aydan sír örömében, amikor meglátja, hogy kiment a kapun. Amikor Serkan hazamegy, Aydan és Seyfi felköszöntik.

2021.09.17., Péntek 16:40 - 20. rész

Kaan felhívja Melót, aki elmondja neki, hogy épp hazaindult, hogy megebédeljen. Kaan megkéri, hogy hadd menjen vele. Eda elkészíti a csokrot Selinnek és üzenetet is ír hozzá. Ceren meglátogatja, és elolvassa az üzenetet. Úgy véli, ez egy szerelmes üzenet, és nem érti, hogy Eda miért írta ezt Serkan nevében Selinnek. Eda végül elmond neki mindent. Miközben Eda otthon van, Kaan és Melo megérkeznek. Melo egyedül hagyja Kaant egy kis ideig, és ő megtalálja a lámpa dizájnját, amit Serkan készített. Titokban fényképeket készít róla...