Meryem 60-64. rész tartalma

ˆhirdetés

Meryem 60-64. rész tartalma

 

2021.09.20., Hétfő 15:25 - 60. rész

Miután fény derült az Oktay által elkövetett bűncselekményekre, és az ápoló beszámolt arról, hogy Oktay ölhette meg Arifot, Meryem elviszi Burcu autóját a fegyverével együtt, és Burcu attól tart, hogy végezni fog az ügyésszel. Meryem megtalálja Oktayt, aki még mindig tagadja, hogy köze lenne az apja halálához. Savas utoléri Meryemet, de nem tudja megakadályozni, hogy meghúzza a ravaszt. Oktay megsérül, Meryem elindul a rendőrségre vallomást tenni, amit Savas szeretne megakadályozni. A helyszínre érkező Ertan örül annak, hogy az ügyész sorsa megpecsételődött, és csak tetteti, hogy mentőt hív.

2021.09.21., Kedd 15:25 - 61. rész

Nurten őrjöng, és gyilkosnak nevezi Meryemet a kórházban. Yurdal Berk és Naz nyomára akad, és végezni akar a fiúval, de Naz nem engedi. Savas magára vállalja az ügyész lelövését. Oktay állapota válságos. Derin nem akarja hagyni, hogy Savas börtönbe kerüljön, ezért apja segítségével eléri, hogy Meryemet gyanúsítsák. Ertan megsúgja Burcunak, hogy a főügyész úton van a kórházba, hogy kihallgassa Meryemet, aki 15 évet kap, ha bűnösnek vallja magát. Savas megszökteti a kórházból.

2021.09.22., Szerda 15:25 - 62. rész

Meryem dühös, amiért Savas akarata ellenére elhozta a kórházból, de a fiú nem engedi, hogy vallomást tegyen. Güclü ragaszkodik ahhoz, hogy Burcu mondja el az igazat, miért kosarazza ki folyton. A nyomozónő beadja a derekát, és elmeséli, hogy egykori rendőr férje zűrös ügybe keveredett, és a bűnözők őt lőtték meg terhesen, elveszítette a gyereket, és Kaant. A férjét, többé nem látta. Megmutatja az érintetlen gyerekszobát is. Tekin ismét megjelenik Yurdálnál, és elmondja, hogy az utóbbi idők nyomasztó történései mögött volt sógornője, Derin Amerikába kivándorolt anyja, Suzan Sahika áll.

2021.09.23., Csütörtök 15:25 - 63. rész

Savas felhívja Burcut, hogy állítsa meg Meryemet, aki elindult vallomást tenni. Meryem Ertanhoz kerül, akinek annyira elege van az ügyészből, hogy segíteni szeretne a lányon. Savas reménykedik, hogy Oktay életben van, és így Meryemet nem ítélik el. A még mindig eszméletlen Oktayt Derin emberei elrabolják a kórházból. A mentő felrobban, így mindenki azt hiszi, hogy az ügyész meghalt. Nurten meggyőződése, hogy Meryem felel a fia haláláért, ezért bosszút esküszik.

2021.09.24., Péntek 15:25 - 64. rész

Jasmine felkeresi Derint. Burcu közli a jó hírt, miszerint a fegyveren, amivel Oktayt meglőtték, nem volt ujjlenyomat, és azt gyanítja, hogy Ertan keze van a dologban. Derin megdöbben, amikor megtudja, hogy Jasmine valójában a rokona, de a lány titokzatos, nem sok mindent árul el magáról. Nurten megbízza Belizt, hogy adja el Oktay lakását, mert kell neki a pénz, hogy bosszút állhasson. A Burcu által elmesélt nyomasztó történet nem megy ki Güclü fejéből, ezért megbízza Caspert, hogy nyomozzon a férje után. Tülin el akarja hagyni Yurdalt, aki felajánlja, hogy ő megy el a házból, csak ne hagyja el.