Isztambuli menyasszony 3. évad, 49-53. rész tartalma

ˆhirdetés

Isztambuli menyasszony 3. évad, 49-53. rész tartalma

 

 

2021.11.08., Hétfő 18:45 - 3. évad, 49. rész

Faruk és Fikret úgy gondolják, az lesz a legjobb, ha elköltöznek a villából, miután Esma és Garip összeházasodtak. Sem Süreyya, sem Ipek nem ért egyet a férfiak döntésével. Senemet felkeresi Günes, a beszélgetés közben azonban Dilara is megjelenik. Senem rendkívül kellemetlenül érzi magát, akárcsak a divattervező. Ipek egyre inkább éli a maga életét, ami Fikret figyelmét sem kerüli el.

2021.11.09., Kedd 18:45 - 3. évad, 50. rész

Senem nem tudja magában tartani, és elmondja Süreyyának, hogy Ademnek új barátnője van. Süreyya úgy érzi, az újrakezdésben reménykedő Dilarának is tudnia kell erről, ám nincs lehetősége elmondani. Günesnek bűntudata van, úgy érzi, ő áll a két ember és egy család útjába, ám Adem tiszta vizet önt a pohárba. A Boran fiúk kitartanak a költözés mellett, Süreyya pedig szenved attól, hogy nem mondhatja el a titkot Faruknak.

2021.11.10., Szerda 18:45 - 3. évad, 51. rész

Esma sietve távozik a villából, Nazifnak szól csak, hogy Fevzi úrral találkozik. Miután az asszony eltűnik, Nurgül és Süreyya aggódni kezd, főleg, hogy Nazif megerősíti Esma furcsa viselkedését. A két asszony értesíti Garipot, aki megtalálja a menyasszonyát, és arra kéri, hogy mondjon el mindent a családnak. Fikret tovább duzzog az esküvő miatt, nem elég, hogy az anyja férjhez megy, a felesége nem figyel rá, az egész házban felfordulás van.

2021.11.11., Csütörtök 18:45 - 3. évad, 52. rész

Faruk megbékél a helyzettel, és szeretné, ha jó sikerülne az esküvő. Senem arra kéri - a maga módján - Ademet, hogy döntse el Dilarát vagy Günest választja. A megdöbbent férfi úgy érzi, ideje tiszta vizet önteni a pohárba, és bevallja Dilarának, hogy van valakije. A nő, aki már éppen reménykedni kezdett, hogy mégis van közös jövőjük, összetörik. Esma és Garip összeházasodnak. Az idős asszony a mulatság végén elmondja a fiainak, hogy Alzheimer-kórja van, és szeretné a hátralévő idejét nyugodtan tölteni.

2021.11.12., Péntek 18:45 - 3. évad, 53. rész

A fiúkat megdöbbenti az anyjuk bejelentése, aki viszont elutazik nászútra Garippal. A két idős ember boldogan tölti az idejét, és úgy tűnik, végre Esma is felszabadultan boldog. A villában eközben komor a hangulat, de Fikret és Faruk úgy döntenek, nem utaznak el. Adem és Dilara vizsgálatra megy, ahol a férfi elmondja, hogy beadta a válópert. Dilara követi a férfit, és megtudja, ki az új barátnő.

Elolvasok még egy cikket