Isztambuli menyasszony 3. évad, 34-38. rész tartalma

Isztambuli menyasszony 3. évad, 34-38. rész tartalma

 

 

2021.10.18., Hétfő 18:45 - 3. évad, 34. rész

Faruk megnyugtatja Emirt, hogy ugyanúgy szeretik, mint Yazt. Eközben arra is marad ideje, hogy meglepetést szervezzen Süreyyának. A férfi lehetőséget teremt egy új iskola létrehozására. Esma megmutatja magát Bursában, ahol mindenki a visszatérésükről beszél. Az idős asszony azonban döbbenten hallja, hogy az emberek Ademet, mint jótét lelket emlegetik. A nő estére partit szervez, ahol Kimet rokona beállít Osman szobájába. Fikret féltékenyen figyeli Ipek és Okan kapcsolatát.

2021.10.19., Kedd 18:45 - 3. évad, 35. rész

Esma estje váratlanul végetér, amikor Adem beállít a villába. Dilara sem bírja a feszültséget, és hazamenekül. Adem azonban nem provokálni jött, Faruk meghívására érkezett. A legidősebb Boran ugyanis ajánlatot tesz, Adem részvényes lehet az új cégben, amíg a tartozásukat részletekben vissza nem fizetik. Fikret és Esma ezt elfogadhatatlannak tartja, így az idős asszony átruházná a saját részét Garipra. Osman megismerkedik Ipek különc unokatestvérével, ám az este nem várt fordulatot vesz kettejükkel kapcsolatban.

2021.10.20., Szerda 18:45 - 3. évad, 36. rész

Faruk és Fikret elkezdik a munkát a Boran cégnél, utóbbit viszont nagyon zavarja Ipek és Okan közti meghittség. Süreyya megmutatja Dilarának az új iskola épületét. Esma, tőle szokatlan módon nem emlékszik arra, amit mondott. Gülbin újra megjelenik Osman életében. Emirt piszkálják az iskolában, ami felbőszíti a kisfiút.

2021.10.21., Csütörtök - 3. évad, 37. rész

Esma visszatér az alapítványhoz, amelyet ő alapított, ezt pedig Kiymet keserűen veszi tudomásul. Fikret és Ipek között feszült a helyzet, amit már Okan is észlel. Özgür folyamatosan Farukot hívja, ami eléggé zavarja Süreyyát. Senem rájön, hogy Adem és Günes között kapcsolat van. Emirnek, bár próbálja titkolni, nagyon hiányzik az édesanyja. Fikret és Faruk ismét összevesznek, amikor kiderül, hogy az idősebbik Boran meghívta Ademet a cég nyitóbulijára.

2021.10.22., Péntek 18:45 - 3. évad, 38. rész

Fikret nagyon dühös Farukra, hogy bevette Ademet a cégbe. Képtelen megérteni a bátyja érveit, és a dühe sem csillapodik. Inni megy, ahová odahívja Ademet is. A két férfi szóváltásba keveredik, és amikor ezzel zavarják a többi vendég szórakozását, verekedés tör ki. Adem és Fikret életveszélyes sérülésekkel kórházba kerülnek. Eközben Faruk és a család igyekszik a megnyitóra koncentrálni. Az este a kórházban ér véget.