Isztambuli menyasszony 3. évad, 39-43. rész tartalma

ˆhirdetés

Isztambuli menyasszony 3. évad, 39-43. rész tartalma

 

 

2021.10.25., Hétfő 18:45 - 3. évad, 39. rész

Ibrahim doktor általános kivizsgálást javasol Esmának. Fikret és Adem is kórházba kerül, az utóbbi azonban az intenzíven marad. Ipek unokatestvére megjelenik a villában. Günes nem érti, hogy Adem hova tűnt. Amikor Fikret magához tér, kiderül, hogy Adem valójában neki próbált segíteni.

2021.10.26., Kedd 18:45 - 3. évad, 40. rész

Emir nem találja a helyét a villában, úgy érzi, rá nem figyel senki. Dilara miközben arra vár, hogy Adem magához térjen, rájön, hogy még mindig érez valamit a férfi iránt. Süreyyát zavarja, hogy Faruk új asszisztense egy fiatal lány. Adem magához tér, de az orvos rossz hírt közöl vele: a lába lebénult.

2021.10.27., Szerda 18:45 - 3. évad, 41. rész

Adem mindenkit elzavar maga mellől, és egyedül távozik a kórházból. Günes azonban nem hagyja magát, és felkarolja a férfit. Amikor Dilara Ademet keresi, szembesül azzal, hogy a férje egy másik nő oldalán hagyta el a kórházat. Özgür mindenhol ott van, amit Süreyya kissé nehezen visel. Fikret magát hibáztatja a történtekért. Esma egyre furcsábban viselkedik, az orvosa pedig arra kéri, menjen be. A diagnózis: Alzheimer kór...

2021.10.28., Csütörtök 18:45 - 3. évad, 42. rész

Esma nagyon összezavarodik a hallottaktól. Garip is észreveszi, hogy valami nincs rendben az asszonnyal, és amikor Esma arra kéri, hogy halasszák el az esküvőt, rossz néven veszi. Emir eltűnik, Faruk pedig a keresésére indul, így lemarad egy fontos tárgyalásról. Günes mindent megpróbál, hogy segítsen Ademnek, ám a férfi nagyon elutasító. Dilara kiborul, mivel sejti, hogy a férjének van valakije.

2021.10.29., Péntek 18:45 - 3. évad, 43. rész

Faruk megtalálja Emirt, és rádöbben, hogy mennyire hiányzik a fiának az anyja. Süreyya megpróbálja pótolni, bár tudja, hogy egy anyát nem lehet. Okan felkeresi a villát, ahol döbbenten szembesül Naziffal, aki Esma asszony gyógyszerét vette be tévesből. A hatás pedig leírhatatlan. Faruk megpróbálja helyrehozni az üzleti kapcsolatot a céggel, akit elveszítettek. Esma felkészül arra, hogy egy nap elveszti az emlékeit.

Elolvasok még egy cikket