Éjjel-nappal Budapest 2140-2143. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 2140-2143. rész tartalma

 

 

2021.11.02., Kedd 21:30 - 2140. rész

Tekla a fellegekben jár a boldogságtól, mert a hosszú hétvégéjük a lakóhajón Márkkal és Bellákkal szuperül sikerült. Lelkesen tervezgeti a további életüket, így aztán nagyon megdöbben, amikor Bella elárulja neki, hogy Márk vagy készül valamire. Mégis amikor érzi a lakótársai támogatását, meghatódva jön rá arra, hogy bármi történik is, ő és Zente nincsenek egyedül.

Vivi igazából semmit sem szeretne jobban, mint hogy az exével töltött hétvége után mielőbb megszabaduljon tőle. Ám, amikor látja, hogy Peti mintha féltékenyen reagálna, úgy dönt, hogy még egy darabig nem engedi el Patrikot a házból. Amikor Peti később azt veti a szemére, hogy csak provokálni akarja őt ezzel az akcióval, Vivi megvédi magát és azt állítja, hogy nagy szerelem van közte és Patrik között. Vivi nem sejti, hogy Patrik mindent hallott.

Livi a Gábor miatt érzett csalódottsága miatt ma csak be akar kuckózni otthon és ideges lesz, amikor az apja azonnal elküldi iskolába, és azt is ellenezni kezdi, amiért a T.É.R-ben dolgozik. Ám a lány ahelyett, hogy követné az apja utasításait és suliba menne, nem bírja megállni, hogy ne legyen Gábor közelében. Így rátukmálja a segítségét Gáborra a T.É.R-ben, ahol azonban megjelenik Brúnó, és jelenetet rendez.

2021.11.03., Szerda 21:30 - 2141. rész

Norbi csak nehezen tudja Livit rávenni arra, hogy hallgasson. Eközben viszont Szofi a felelősségérzettől hajtva képtelen elhallgatni Brúnó elől, hogy Livi mennyire rossz útra tért. Mindketten a bárba sietnek, hogy beszéljenek Livi fejével. A lányt nem sok választja el attól, hogy a Gáborral történteket bevallja nekik.

Amikor Balu elmondja Karoláéknak, hogy a klubban valami változás van a tulajdonosi körben, Mesi abban bízik, hogy talán visszakaphatja a munkáját, Karola pedig abban, hogy mégiscsak megbízást kaphat a Showgirls. A két lány bemegy a klubba, hogy kiderítsék, ki lehet a titokzatos új tulaj.

Lali feltűnően kedves és figyelmes Virághoz, és azt szeretné, hogy este menjenek el egy romantikus vacsorára. Később Virág meglátja Lali laptopján, hogy a fiú esküvők és lakodalom témakörben keresgélt, és arra a következtetésre jut, hogy Lali meg akarja kérni a kezét. Virág egész nap figyeli Lalit, és minden egyes gesztusában jeleket vél felfedezni. Amikor aztán fültanúja lesz, ahogy Lali Tamarától érdeklődik az esküvőszervezés kapcsán, immár biztos benne, hogy Lali lánykérésre készül.

2021.11.04., Csütörtök 21:30 - 2142. rész

Gábor elhatározza, hogy Szofinak elmondja az igazat Livivel kapcsolatban, de képtelen rászánni magát, és ehelyett inkább romantikus vallomással áll elő. Amikor Livi megtudja, hogy Szofi és Gábor között szent a béke, Szofinak tesz a egy kétértelmű megjegyzést, amitől Gábor rádöbben, hogy Livi egy időzített bomba.

Karola bízik benne, hogy ő irányít, és az ujja köré tudja csavarni a klub tulaját, hogy fix helyet szerezzen a Showgirlsnek. Valóban eléggé izzik is köztük a levegő, és a Showgirls kap egy bemutatkozó lehetőséget, ahol lenyűgözik a férfit. Mialatt a lányok a klubban az új munkát ünneplik, Karola igyekszik mihamarabb aláírni a szerződést.

Tamara egy bakancslistát készít, és a lakótársait kéri meg arra, hogy válasszák ki, hogy ma mit pipáljon ki a listájáról. A csapat lelkes, de amikor kiderül, hogy Tamara egy művészeti kiállításra megy, hirtelen mindenki nagyon elfoglalt lesz, és csak Joe az, akit rá tud venni, hogy elkísérje. Joe nem vallja be, hogy a kiállítás nem az ő világa. Amikor ráadásul még az okoskodó tulajdonos is kioktatja, végképp elfogy a türelme.

2021.11.05., Péntek 21:30 - 2143. rész

Toni ledöbben, amikor a tornacsarnokban Lara alaptalanul fejbe dobja őt. Mikor szóba hozza Larának a dolgot, mert azt feltételezi, hogy a lány még mindig Kornél miatt féltékeny rá, Lara keményen megbántja őt. Mikor a hallgatótársaik ismét keresztbe tesznek Larának, Toni még az ellenszenves viselkedése ellenére is segít neki. Ám Toni hála helyett ismét csak gyűlölködést kap a lánytól.

Karola nem tudja elhinni, hogy Farkas tisztességtelen ajánlatot tesz neki. Bár a lakótársai megerősítik Karolát, hogy jól döntött, Vivinek sikerül rávenni, hogy meggondolja magát, és Karola úgy dönt, mégis elfogadja az ajánlatot. Mivel nagyon vonzónak tartja Farkast, és a férfi időt akar tölteni vele, Karola számára világossá válik, hogy a férfi azt hiszi, rendelkezhet felette. Karola ezt nem hagyhatja, ezért csapdát állít neki.

Roland ismét maga alá kerül, mikor a bárban látja egy szerelmespár boldogságát. A negatív érzések másnap sem hagyják nyugodni, amikor a saját otthonában is mindenhol szerelmespárokba botlik. A frusztrációját edzéssel próbálja legyűrni, de ezzel mindenkit elkerget maga körül. Evelin észreveszi, hogy Roland nincs jó passzban, ezért elhívja egy meglepetés programra.

Elolvasok még egy cikket