Éjjel-nappal Budapest 2144-2148. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 2144-2148. rész tartalma

 

 

2021.11.08., Hétfő 21:30 - 2144. rész

Toni szeretné tisztázni a dolgokat Larával, aki ezt durván visszautasítja és közli vele, hogy egyszerűen hagyja őt békén. Toni erre elbizonytalanodva próbálja is ezt tenni, ám amikor véletlenül meglöki a lányt és ezzel tönkreteszi a festményét, a lány első dühében leönti őt. Toni sokkot kap és a diákok is megdöbbennek.

Roland energikusan edz Bencével a fitneszben, hogy elfelejtsen mindent. Elhatározza, hogy új életet kezd. Amikor a barátai azt tanácsolják, tegyen fel a telefonjára egy randi appot, Roland először kétkedve fogadja a javaslatát, de nemsokára már meg is hívják egy sokat ígérő randira. A vonzó, rámenős randi partnerének azonban van egy titka, ami miatt Roland szorult helyzetbe kerül.

Milán nagyon izgatott, hogy újra láthatja Kírát. Karesz aggódik, hogy Milán beleszeretett a lányba és félti a barátját, mert nem akarja, hogy pórul járjon, de Milán nem hagyja, hogy Karesz kételyei eltántorítsák. Kíra és a kolléganőit egy fehérnemű bemutatón vesznek részt, ahol Milán látja Kírát, és végképp oda lesz érte. Határtalan az öröme, amikor a bemutató után Kíra örömmel vele tart a lakóhajóra.

2021.11.09., Kedd 21:30 - 2145. rész

Amikor Lara szembesül vele, hogy jelentették a múltkori incidenst a suliban, csúnyán sértegetni kezdi Tonit. Miközben Dani és Toni barátai úgy gondolják, hogy Toninak végre le kellene zárnia ezt a témát, ő nem akarja ennyiben hagyni a dolgot és találkozót beszél meg Larával. Később Toni nem Larával fut ott össze, hanem Lara testvérével, aki fenyegetően közeledik felé.

Amikor Tekla nem érzi túl jól magát, ezért Milán Kírával közösen felajánlja, hogy vigyáz Zentére. Milánt nem csak a segítő szándék vezérli, titkon azt reméli, hogy közelebb fog kerülni Kirához. Együtt mókáznak, és szórakoztatják a kis Zentét. Milán már úgy érzi, hogy közelebb kerülhet a lányhoz, de a baba körüli teendők miatt ez meghiúsulni látszik…

Lali lelkesen készül egy vőfélytanfolyamra, de már az első nap elkésik, amit az oktató nem vesz jó néven. Az oktató kiosztja Lalit, aki viszont lázadni kezd, és megkérdőjelezi az oktató alkalmasságát. Miután Lali kritizálni kezdi a vőfélyoktató verseit, Lalit kivágják a tanfolyamról. Egy esküvőszervező nő viszont fantáziát lát Laliban és elhívja egy bulira, Lali nagyon boldog, hogy végre felfedezték. Ez viszont a párkapcsolatát beárnyékolja…

2021.11.10., Szerda 21:30 - 2146. rész

Szofi születésnapján Gábor egy wellness-kiruccanással lepi meg az egész albérletet. Később aztán megrémül, amikor azzal szembesül, hogy Kornél és Norbi révén Livi is beügyeskedte magát a programjukba. Négyszemközt beszél a lánnyal, aki megígéri neki, hogy nem fog botrányt okozni. Az ünneplés alatt azonban Livi képtelen türtőztetni magát, és kísérletet tesz rá, hogy közel kerüljön Gáborhoz.

Kirát kigúnyolják a modell-lányok, amikor kifejti előttük, hogy neki érzelmekre van szüksége ahhoz, hogy lefeküdjön valakivel. Különösen akkor kapja fel a vizet, amikor a barátnői azzal cukkolják, hogy különös érdeklődést tanúsít Milán iránt. A fotózáson aztán a társai által felheccelt Kira flörtölésbe kezd a jóképű fotóssal, amihez Milán megbántottan kénytelen asszisztálni.

Virág úgy érzi, el van hanyagolva, mivel Lali folyamatosan az esküvői bizniszen pörög. Az édesanyjuk születésnapjára hivatalosak Noémivel, azonban Lali most sem ér rá. Virág aztán a vendégségben újra találkozik gyerekkori barátjával, Áronnal, akivel együtt nőttek fel. Virág nagyon jól érzi magát a sráccal, aki épp külföldről jött haza, és az összes gyerekkori emléket felidézik.

2021.11.11., Csütörtök 21:30 - 2147. rész

Karola és lakótársai kis híján szívbajt kapnak, amikor Farkas felbukkan a házban és beköltözik. Karola sejti, hogy Farkas részéről ez csak hatalmi játszma, így igyekszik lazán viselkedni, és elhatározza, hogy Farkas nem fog fölötte győzedelmeskedni, bár a levegő folyamatosan izzik közöttük. Karola új fegyverhez nyúl, és igyekszik méltó módon visszavágni.

Miután Toni újabb fenyegető telefont kap Lara testvérétől, elhatározza, hogy mindenképpen beszél Larával. Mikor ő és Dani elmennek Lara lakására, sokkoló hírrel szembesülnek. Arra gondolnak, ez megmagyarázza Lara fura viselkedését, és szeretnének neki valahogyan segíteni.

2021.11.12., Péntek 21:30 - 2148. rész

Mikor Farkas váratlanul kirándulni invitálja, Karola igent mond, mert tulajdonképpen élvezi a kettejük közöttük folyó kis játékot. Flörtölve, de tudatosan távolságot tartva viselkednek egymással. Karolának nagyon imponál, ahogy a férfi viselkedik. Mikor aztán Farkas közeledne hozzá, Karola visszautasítja. Farkas viselkedése ezután teljesen megváltozik.

Joe lelkesen készül, hogy Barnával ma egy közös programon vegyenek részt, egy military akadályversenyre neveztek be. De kiderül, Barna lesérült, így nem tud jönni. Joe szeretne elmenni a programra, Brúnó, aki Szofival felment az albiba és éppen mindannyian együtt reggeliznek, felajánlja, hogy Joe-val tart. Joe örül és elfogadja Brúnó ajánlkozását. A programra velük tart Gábor és Lali is.

Toni nem hagy fel azzal a próbálkozásával, hogy segít Larán a nehéz helyzetében. Toni rátalál a keservesen zokogó Larára, és arra gondol, ha még ennyire el tudják Larát borítani az érzései, van remény és esély a fejlődésre. Toni fültanúja lesz egy beszélgetésnek, mely Lara és bátyja között folyik: ezek szerint Lara érzelmileg teljesen ki van szolgáltatva Robinak. Később Lara mindenki meglepetésére megjelenik az albérletben, segítséget és bocsánatot szeretne kérni.