Keresztanyu 2. évad, 60-63. rész tartalma

ˆhirdetés

Keresztanyu 2. évad, 60-63. rész tartalma

 

 

2021.11.02., Kedd 19:50 - 2. évad, 60. rész 

Meglepetésvendég

Krisztina megzsarolja Timikét, hogy lépjen vissza a polgármesteri választásokon az ő javára. Anatolij egy újabb megbízást ad Olegnek és Lajosnak, amivel bizonyíthatják lojalitásukat felé. Szemereki kedvezőtlen híreket kap a Békás-tó környezetvédelmi kutatásának eredményével kapcsolatban. Mirella a tűzoltóházban talál ideiglenes búvóhelyet. Makkosszállás férfiai szeretnének egy férfi polgármester jelöltet is indítani a sok nő mellett.

2021.11.03., Szerda 19:50 - 2. évad, 61. rész 

Szakítópróba

Krasznahorkai különleges meghívást kap egy japán étterembe. Ludmilla komolyan elbeszélget a lányával, és meggyőzi Timikét, hogy tegye rendbe a házasságát. Tivadar rájön, hogy a bolondját járatják vele, Petra és Márk pedig közös megbízást kapnak.

2021.11.04., Csütörtök 19:50 - 2. évad, 62. rész 

Lehull az álarc

Tivadar kezdi visszanyerni az emlékét arról, hogy ki is valójában Szapári Miklós. Elza néni büszkén dicsekszik a piacon a legújabb randevújával. Ludmilla meglátogatja Pitykét a határon és közli vele a szomorú hírt. A Makkosszállási Hírmondó címlapja aggasztó híreket közöl az autópálya megépítésével kapcsolatban, így Róza mama egy soha nem látott akciót tervel ki. Mirella búvóhelye mégsem bizonyul olyan biztonságosnak. Damil az eltűnt kiscicája után kutatva nem akárkibe botlik. Viki híreket kap az anyukájáról. Döbbenetes dolog derül ki Bonifácról.

2021.11.05., Péntek 19:50 - 2. évad, 63. rész 

Ünneprontók

Zénó és Imi esküvőre mennek, de vajon mit vagy kit keresnek ott? Anatolij remek híreket kap, Sótonyi ezredest viszont újabb csalódás éri. Petra és Márk Ukrajnában nyomoznak. Eközben Harangozóéknál Mariann veszi kezébe a dolgokat, és a nyomására óriási bejelentés történik a családban.

Elolvasok még egy cikket