Meryem 90-93. rész tartalma

ˆhirdetés

Meryem 90-93. rész tartalma

 

2021.11.02., Kedd 15:25 - 90. rész

Yurdal próbálja megbékíteni Tülint, miután kiderül, hogy miközben udvarolt neki, lánya született egy másik nőtől. Güclü felveti, hogy négyesben menjenek majd nászútra. Tülin befogadja Jasmine-t, amit Naz nem néz jó szemmel, de Tülin ragaszkodik ahhoz, hogy a Sargün család összetartson. Derin sok időt tölt haldokló anyjával. Oktay leszúrja cellatársát, majd Mithat rendőrtisztet, és kiszabadul a cellából. Megjelenik Meryemék esküvőjén és meglövi Jasmine-t.

2021.11.03., Szerda 15:25 - 91. rész

Oktay Kaant kéri meg, hogy bújtassa el, mert a nyomában van a rendőrség. Yurdal arra kéri Savast és Güclüt, hogy bízzák rá Oktayt, ha megtalálják. Oktay azt kéri Kaantól, intézzen neki egy helikoptert, ami egy hajóra viszi, cserébe elárulja neki, hol van Sadik, hogy elintézhesse, mielőtt lebuktatja. Burcu bemegy a kórházba, Sadik elmondja neki, hogy Kaan ölte meg a társát, Mehmetet, mert az rájött, hogy korrupt. Yurdal és Savas szeme láttára Oktay a tengerbe zuhan egy szikláról.

2021.11.04., Csütörtök 15:25 - 92. rész

Meryem orvosa közli a jó hírt, miszerint babát vár, ez a szédülésének az oka. Meryem kimondhatatlanul boldog, de nincs ideje elmondani Savasnak, mert ő meglepetéssel készült: Burcu és Güclü megjelennek egy lakóautóval, és útnak indulnak. Oktay embere mindenhová követi őket. Jasmine visszafogadja a Sargün villába Tülint és Nazt. Yurdal is kap egy kis lakosztályt, ahol elbújhat a rendőrök elől.

2021.11.05., Péntek 15:25 - 93. rész

Meryem elárulja Savasnak, hogy babát vár, de azt kéri, ne mondják el egyelőre Güclünek és Burcunak. Beliz felkeresi Nazt, hogy megérdeklődje, hol lesz Savas és Meryem esküvője. Noha megnyugtatja Nazt, hogy bár Oktay holttestét nem találták meg, biztosan meghalt, ő érzi, hogy Oktay életben van, és még mindig bosszút forral Savas ellen. Aggodalma nem alaptalan, Oktay embere végig követi Savasék lakóautóját.

Elolvasok még egy cikket