Szerelem van a levegőben 51-54. rész tartalma

ˆhirdetés

Szerelem van a levegőben 51-54. rész tartalma

 

 

2021.11.02., Kedd 16:40 - 51. rész

Aydan felhívja Edát, és megkéri, hogy beszélgessenek, mert ezt javasolta a terapeutája. Efe elmondja Feritnek, hogy Serkan nyomoztat utána, mert szeretné kirakni a holdingból. Eda átmegy Aydanhoz, és megígéri neki, hogy másnap visszajön, és együtt megpróbálnak kimenni a kapun. Eda ott hagyja a kulcsát, és amikor visszamegy érte, hallja, hogy Aydan azt mondja a fiának, nem lenne baj, ha Serkan elmondta volna neki, miért szakítottak. Eda megpróbálja kihúzni Aydanból, hogy ezt, hogy értette, mire Aydan azt válaszolja, hogy ő győzte meg Serkant, hogy szakítson Edával.

2021.11.03., Szerda 16:40 - 52. rész

Eda megint rosszul lesz, ezért elmegy a mosdóba, ahol találkozik Aslival. Asli elmondja neki, hogy elvégzett egy terhességi tesztet, ami pozitív lett. Eda elmondja, hogy ő úgy érzi, kislány lesz. Ezt meghallja Serkan, amikor ő is a mosdóba megy, és később meg is találja a terhességi tesztet, ezért azt hiszi, hogy Eda várandós. Eda felajánlja Emrének és Aslinak, hogy ő és Serkan vigyáznak a gyerekre, amíg ők a partira készülődnek. Serkan elmondja Enginnek, hogy Eda talán terhes.

2021.11.04., Csütörtök 16:40 - 53. rész

Serkan és Eda együtt vigyáznak a Kafesciouglu házaspár kisbabájára, ami mindkettejük számára nagyon tanulságos tapasztalatszerzés. Engin nagyon szórakoztatónak találja Piril féltékenységét, mert úgy gondolja, alaptalan, azonban jó kis leckét kap abból, hogy mennyire figyel oda a nőkre. Eda ajándékának köszönhetően Aydan – ha csak virtuálisan is – de kiszabadul a házból.

2021.11.05., Péntek 16:40 - 54. rész

Miután Asli és Emre partiján beomlott a frissen felújított épület teteje, Serkan természetesen magát vádolja, Eda viszont szilárdan eltökélte, hogy bebizonyítja Serkan ártatlanságát. Figen helyettesíti Ayfert a virágüzletben, és megtudja, hogy Idil asszonynak nem Efe, hanem Serkan ajánlotta be őket; bár titkolni akarta Ayfer előtt, az asszony mégis kiszedi belőle. Serkan és Alptekín között még jobban elmérgesedik a viszony a tető-incidens után.

Elolvasok még egy cikket