Isztambuli menyasszony 3. évad, 64-68. rész tartalma

Isztambuli menyasszony 3. évad, 64-68. rész tartalma

 

 

2021.11.29., Hétfő 18:45 - 3. évad, 64. rész

Adem megható szeretettel veszi körbe az újszülöttet. Esma gyanakszik, hogy a fiai megint nem mondanak el valamit. Ráadásul zavarja, hogy a villában már a szolgálók is egyre jobban elfogadják Süreyya vezetését. Anastasia egyre közelebb kerül a Boran családhoz, és kétségtelen, hogy Osmannal is jól kijönnek. Günes igyekszik megértően viselkedni Adem megváltozott élethelyzetével kapcsolatban.

2021.11.30., Kedd 18:45 - 3. évad, 65. rész

Bár Esmának vannak kétségei azzal kapcsolatban, hogy mennyire jó ötlet Ademet újra bevenni a cégbe, kénytelen elfogadni Faruk döntését. Anastasia és Osman között megtörik a jég, és egyértelművé válik, hogy vonzódnak egymáshoz. Dilara és Umut hazamennek a kórházból, Ademnél pedig nincs is boldogabb. Özgür egyértelműen félreérti Faruk barátságos viselkedését, és egyre nyíltabban próbál a főnöke kedvére tenni. Fikret megkapja a válókeresetet. Okan elutasítja, hogy Ademnek adja a részvényeit.

2021.12.01., Szerda 18:45 - 3. évad, 66. rész

A fiúk boldogan ünneplik Umut születését. Fikret szeretne kibékülni Ipekkel. A házaspár adna maguknak még egy esélyt. Az asszony viszont eközben lakást keres, amiben Okan segít neki, ez pedig félreértésre ad okot. Faruk és Süreyya pedig szerelmüket ünneplik, amikor felkeresik a kávézót, amiben megismerkedtek.

2021.12.02., Csütörtök 18:45 - 3. évad, 67. rész

Ipek boldogan mondja el Okannak, hogy újrakezdi Fikrettel. Fikret azonban megtudja, hogy Ipek és Okan együtt néztek lakást, és félreérti. A férfi a bíróság előtt már nem akar békülni. Günes próbál megbékélni a helyzettel, hogy Adem életében a fia az első, de be kell ismernie, ez nem könnyű. Okan továbbra sem bízik Ademben. Kiymet jelenetet rendez a villában.

2021.12.03., Péntek 18:45 - 3. évad, 68. rész

Esma is kénytelen elismerni, hogy Fikret nem jól döntött. Felkeresi Ipeket, aki próbál új életet kezdeni, hogy térjenek jobb belátásra. Dilarát kicsit bedarálja a szülés után kialakuló rutin, és nem sokat törődik magával. Senem szerint épp ideje ezen változtatni. Kiymet gondoskodik róla, hogy egész Bursa megtudja Esma betegségét. Özgür egyre jobban belehabarodik Farukba.