Isztambuli menyasszony 3. évad, 74-78. rész tartalma

ˆhirdetés

Isztambuli menyasszony 3. évad, 74-78. rész tartalma

 

 

2021.12.13., Hétfő 18:45 - 3. évad, 74. rész

Kiymet addig keveri a kártyákat, hogy Esma tudomást szerez Okan érzelmeiről. Ipek anyja azt sem hallgatja el, hogy Süreyya is tud erről, így Esma nekiesik a menyének. Fikret pedig a legrosszabbkor érkezik haza, hogy mindent meghalljon. A férfi felkeresi Ipeket, akiből kirobban az elmúlt hónapok összes fáradtsága, frusztráltsága, küzdelme és érzése. A nőt egyértelműen felőrölte a férjének, a Boranoknak és az önmagának való megfelelés. Faruk és Adem viszont Okant keresik meg. Faruk, aki csalódik barátjában, dühében Süreyyát hibáztatja, aki viszont érzi, hogy a kapcsolatuk mélyponton van.

2021.12.14., Kedd 18:45 - 3. évad, 75. rész

A családi vacsoránál váratlan vendégek érkeznek, Ipek és a gyerekek. Fikret pedig határtalanul boldog, hogy a felesége meggondolta magát. Adem szeretné a kapcsolatát helyreállítani Dilarával, az asszonynak pedig - bár nehéz elfogadnia - be kell látnia, hogy Ademnek joga van látni a fiát. Faruk megbocsát Süreyyának, ám a nő észreveszi, hogy a férje viselkedésében változás történt.

2021.12.15., Szerda 18:45 - 3. évad, 76. rész

Fikret soha nem volt ilyen boldog, és ezt szeretné megünnepelni. Miután Okan távozik a cégtől, Özgür felkeresi Farukot a villában. Kiymet őrjöng, amikor megtudja, hogy a lánya visszatért a Boran családhoz. Dilara rájön, hogy a maga módján, de Günes is kiveszi a részét Umuttal való törődésben. Ipek és Süreyya között végre megtörik a jég, a két nő békét köt. Adem meglátja Osmant és Anastaciát.

2021.12.16., Csütörtök 18:45 - 3. évad, 77. rész

Esma felkeresi Kiymetet, hogy megenyhítse, ám régi barátnője hajthatatlan. Ipek maga is szeretne békülni, ám az anyja őt is elküldi. Faruk és Süreyya között továbbra is feszült a viszony, a nő ezért elindul Isztambulba a férje után. Faruk ugyanis ott tárgyal, ahova Özgür is elkíséri.

2021.12.17., Péntek 18:45 - 3. évad, 78. rész

Süreyya a hotelba érve olyat lát, amire nem számít... Faruk egy üzenetet véletlenül Özgürnek küld el, amit a lány biztatásnak vél, és nyíltan megcsókolja a főnökét. Süreyya félreérti a helyzetet, és bár elsőre elmenekül, végül szembesíti a férjét a látottakkal.

Elolvasok még egy cikket