Éjjel-nappal Budapest 2149-2153. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 2149-2153. rész tartalma

 

 

2021.11.15., Hétfő 21:30 - 2149. rész

Brúnó szembesül vele, hogy Livi mennyire elhanyagolta a sulit, ezért bemegy a lányával az igazgatóhoz, akinél próbál jó benyomást tenni. Otthon aztán különböző ultimátumokat ad Livinek, ezzel rákényszerítve a lányát arra, hogy a feladataira koncentráljon. Brúnó egy idő után Joe segítségével rájön, hogy lehet túl kemény kézzel bánt Livivel és elviszi egy kicsit kikapcsolódni.

Milán nem örül, amikor Kíra felbukkan a Lakóhajón és elutasítóan viselkedik. Később azonban nem bírja ki, hogy ne találkozzon újra a lánnyal, ezért felkeresi a lányt, majd együtt töltik az egész délutánt és estét. Az együtt töltött napon nagyon jól szórakoznak, és miután Milán eljön Kírától, megfogadja, hogy meghódítja a lány szívét.

2021.11.16., Kedd 21:30 - 2150. rész

Livi örül, hogy végre jól érzi magát az apjával otthon. Nagy egyetértésben, közösen átalakítják a kecót és egy hatalmas bulit csapnak, amire Livi barátai is eljönnek. Norbi és Brúnó felváltva zenélnek, amivel kivívják a szomszéd haragját, aki kihívja a rendőrséget.

Milán önzetlenül felajánlja Kírának a segítségét, amikor a lány elfelejt egy fotózást és elviszi a találkozó helyszínére. Milán kezdi nyeregben érezni magát, amikor jutalmul egy puszit kap Kírától, és ezt meg is osztja Karesszel, aki azonban óvatosságra inti, de Milán nem hajlandó ezzel foglalkozni.

Evelin és Peti nagyon egymásra vannak hangolódva, Evelin azonban mégis elbizonytalanodik, amikor meghallja, ahogy Vivi közli Petivel, hogy ő bárkit megkaphat, akit akar. Később amikor Vivi egy szexi tánccal provokálja Petit Evelin jelenlétében, Evelinnél elszakad a cérna. Evelin önmagán is meglepődik és elrohan a T.É.R-be, elpanaszolja Rolandnak, hogy mekkora hülyeséget csinált.

2021.11.17., Szerda 21:30 - 2151. rész

Karola meglepődik, amikor Farkas nem vevő a flörtölő célozgatásaira, melyek a közös játékuk részei voltak. Amikor együtt látja Farkast egy nővel, attól tart, hogy talán túlzásba vitte a játszmázást, és elriasztotta a férfit. Amikor Vivi is letolja, hogy most már végképp veszni látszik számukra az üzlet, Karola nem akar beletörődni, hogy veszített Farkassal szemben.

Amikor kiderül, hogy este minden lakó bulizni megy, és üres lesz a lakás, Szofi egész nap másra sem bír gondolni, mint az esti randira Gáborral. Meg akarja lepni a férfit, lázasan készülődik, és alig várja, hogy egy szexi produkcióval meglepje a férfit. Livinek azonban a tudomására jut Szofi terve, és elhatározza, hogy tönkreteszi az estéjüket.

Milán ki van bukva, mert nem úgy alakulnak a dolgai Kírával, ahogy elképzelte. Amikor Kíra találkozik Milánnal, nem érti, hogy miért ilyen elutasító a viselkedése Milánnak. A fiú végül előáll egy vallomással, amivel meglepi Kírát.

2021.11.18., Csütörtök 21:30 - 2152. rész

Karola még mindig nem tud túllépni azon, hogy Farkas, rajta kívül más nőnek is csapja a szelet. Vivivel együtt ezért kitervelik, hogy Karola elcsábítja Farkast, amit dokumentálva később fel tudnak használni arra, hogy Farkast sarokba szorítsák. Ám, amikor Karola el akarja csábítani őt, meglepetésére Farkas először randevúzni akar vele, ahol Karola Farkas egy másik oldalát ismeri meg.

Bella egyik utasa a taxiban felejt egy csomagot, amiben egy kígyó lapul. Bella sehogy nem tud a tulajdonos nyomára bukkanni, így kénytelen hazavinni a kígyót, amitől Milán pánikba esik, és követeli, hogy tüntesse el az állatot az otthonukból. Bella és Karesz megpróbál szerezni egy átmeneti szállást a kígyónak, de mindeközben bajba kerülnek.

Livi elkezd barátkozni Tamarával, hogy szövetségesre leljen. Tamarát behálózva előadja, hogy a Frufruban szeretne dolgozni, és azt is elpanaszolja, hogy Szofi pikkel rá, pedig ő szeretne vele jóban lenni. Tamara felajánlja Livinek a támogatását, mert igazán aranyosnak találja a fiatal lányt.

2021.11.19., Péntek 21:30 - 2153. rész

Karola hosszasan vívódik azon, vajon tényleg megzsarolja-e Farkast. Vivi azonban folyamatosan unszolja Karolát, mert úgy gondolja, hogy így igazán előnyös feltételeket tudnának szabni, és egy hosszú távú munka is kinézne így a csapatnak.

Joe-nak rosszul esik, amikor Tamara visszautasítja, hogy jöjjön vele motorozni, és helyette Tamara inkább Livivel tölti az idejét. Joe nem érti, mit keres folyton az albérletben Livi, miközben Tamara, hogy segítsen Livinek, rá akarja beszélni Joe-t, hogy alkalmazza Livit a műhelyben, mint irodai asszisztenst. Joe végül Brúnó kedvéért belemegy, hogy alkalmi munkát adjon a lánynak. Később Livi már nagyon unja a melót, és inkább szórakozni kezd, amivel kiakasztja Joe-t.

Karesz retteg a kígyótól, amit Bella a lakóhajóra hozott. Milán és Bella megígéri a mérges Karesznek, hogy mindent jóvá fognak tenni, de amikor Milán elmegy a lakóhajóra néhány holmijukért, nem is sejti, hogy a cuccaik között bujkál.