Éjjel-nappal Budapest 2154-2158. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 2154-2158. rész tartalma

 

 

2021.11.22., Hétfő 21:30 - 2154. rész

Gábort még mindig bosszantja, hogy a múltkor a fiatalok in flagranti kapták Szofival, aki még mindig ki van ettől. Gábor amennyire tudja, megpróbálja megnyugtatni Szofit, de amikor Livi elkezdi heccelni, Szofi ismét dühös lesz. Gábor később meghallja, hogy Norbi és Kornél arról beszélgetnek, hogy miért jöttek vissza az albérletbe aznap este, rájön, hogy Livi áll az egész mögött és kérdőre vonja őt.

Kíra titkolózik a barátai előtt és a lemondja a következő fotózásait. Ráadásul véletlenül összefut Milánnal is és próbálja titkolni előle, mire készül. Milán azonban gyanút fog és drasztikus lépésre szánja el magát, hogy Kíra tervezett szépészeti beavatkozását megakadályozza.

Mesi és Bence megbántódnak, amikor kiderül, hogy a barátaik unalmasnak és kb. nyugger házaspárnak tartják őket. Főleg Mesinek esik rosszul, hogy uncsinak titulálják. Mesinek kapóra jön, hogy spontán flörtbe keveredik az új szomszéd sráccal, Nándival. Bár Mesi egyértelműen jelzi, hogy van pasija, és innen nincs tovább, mégis jobban érzi magát utána.

2021.11.23., Kedd 21:30 - 2155. rész

Szofi egy rémálomból ébredve pánikba esik, hogy Gábornak baja eshet, különösen, hogy a férfit nem találja maga mellett az ágyban. Gábornak sikerül megnyugtatnia szerelmét, de Szofi nem képes szabadulni az érzéstől, hogy valami rossz történhet Gáborral. Amikor a férfi ebédszünetben nem megy el érte a fodrászatba, ahogy megígérte, Szofi rettegve hazasiet.

Kíra zaklatottan azon tűnődik, mit is jelentett számára Milán, amikor Tivadar elkezdi cikizni a srácot, hogy egy nagy gyerek, aki soha nem fog felnőni. Mikor később Milán pont egy játszóházba viszi el Kírát, a lány úgy érzi, hogy talán igaza lehet Tivadarnak. Aztán olyan jól érzi magát Milánnal, hogy minden aggodalmát félretéve ismét átengedi magát a hangulatnak. Milán úgy érzi, sínen van a kapcsolata a lánnyal.

Bence elpanaszolja Rolandnak, hogy attól tart nem oké a kapcsolata Mesivel és beszél a félelmeiről is. Bence attól tart, hogy csak idő kérdése, hogy a lány mikor csalja meg őt. Eközben Mesi, aki nagyon vonzóan találja a szomszéd fiút, újra találkozik a sráccal.

2021.11.24., Szerda 21:30 - 2156. rész

Szofi úgy érzi, hogy Gábor exe veszélyezteti a kapcsolatát Gáborral. Gábor elhatározza, hogy bebizonyítja neki, hogy nem kell aggódnia. Ám később kínos jelenetre kerül sor a két nő között, és Szofi megbántva faképnél hagyja Gábort. Később megpróbálja tisztázni Fannival a helyzetet, Fanni azonban közönyösen kijelenti, hogy nem lesz tekintettel Szofira.

A sértett Milán kidobja Kirát, miután a lány továbbra sem tudja felvállalni őt, és megpróbálja túltenni magát rajta. Kirának eközben lelkifurdalása van, és képtelen elviselni, amikor a modell barátnői gúnyolódik Milánon. Később felkeresi a fiút, és bevallja neki, hogy tényleg vannak érzései iránta.

Karolát idegesíti, hogy Farkas továbbra is hidegen viselkedik vele, és megpróbálja provokálni a férfit. Amikor azonban Farkas ebbe nem megy bele, és a Showgirls is unszolja a lányt, hogy aknázza ki a lehetőségeit, Karola lépni kényszerül.

2021.11.25., Csütörtök 21:30 - 2157. rész

Gábornak rosszul esik, amikor Szofi megint kétségbe vonja a kapcsolatukat és Gábor hűségét. Gábor frusztrált, mivel nem tudja, hogy mit kellene tennie azért, hogy visszaszerezze Szofi bizalmát. Úgy gondolja, hogy Szofi eltúlozza a féltékenykedés Fannival kapcsolatban, ám amikor Fanni valóban rámozdul, Gábor rájön, hogy Szofi aggodalmai jogosak voltak.

Brúnó felkeresi Teklát hajón, hogy átadjon neki egy Mátétól érkezett csomagot. Mikor Tekla elolvassa Máté levelét, összeomlik. Tekla úgy dönt, hogy egy kis vásárlással vigasztalódik, és megpróbálja lezárni a Máté fejezetet.

Egy bulizós éjszaka után Karola tovább akar bulizni az albérletben és meglepődik, amikor Farkas csatlakozni akar hozzá és Vivihez. Amikor Karola nem sokkal később Farkas ágyában ébred, Karola megközelíthetetlennek mutatja magát, és némi hatalmi játszmázás után magára hagyja Farkast. Később Vivi Joe termében a felbukkanó Farkas láttán biztos abban, hogy több van Karola és Farkas között, mint amit Karola beismer.

2021.11.26., Péntek 21:30 - 2158. rész

Péter családja látogatóba jön a fiuk születésnapján. Evelint kellemetlenül érinti, amikor a család egy intim pillanatban nyit rájuk. Evelin igyekszik javítani az első benyomáson, amit keltett, de mindig azt érzi, semmit sem ér Vivihez képest, aki már nagyon jó kapcsolatot alakított ki a családdal. Evelin lassan kezdi úgy látni, hogy semmi esélye, de aztán felbátorodik és egy igazán eredeti születésnapi köszöntéssel lepi meg a szerelmét.

Elolvasok még egy cikket