Éjjel-nappal Budapest 2159-2163. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 2159-2163. rész tartalma

 

 

2021.11.29., Hétfő 21:30 - 2159. rész

Milán elbizonytalanodva felkeresi Kirát, Milán kérdőre vonja a lányt, hogy miért nem tudta egész hétvégén elérni. Kira közli vele, hogy kétli, hogy van jövője a kapcsolatuknak, mert szerinte ők nem illenek egymáshoz. Milán padlóra kerül, és hiába állítja Karesz, hogy jobb lesz neki így, nem tud beletörődni a helyzetbe, és nem adja fel. Miközben Milán meglepetést tervez Kirának, Karesz figyelmezteti a lányt, hogy ne törje össze a barátja szívét.

Virág elhanyagolva érzi magát, mert Lalit csak a vőfélykedésre készül. Gáborral éppen promóvideót forgat, amikor Virágot meghívja Áron egy étterembe, hogy a párjaik ismerjék meg egymást. Lali azonban nem ér rá, így Virág Noémivel megy. Virág egyre jobban érzi magát Áron társaságában, de tiltakozik, amikor Noémi arról győzködi, hogy szerinte belezúgott a srácba.

Roland egyéjszakás kalandja bosszút esküszik, amikor meghallja, ahogy róla beszél Roland. Roland kétségbeesetten igyekszik megszabadulni a ráakaszkodó lánytól, ugyanakkor tart a családjának haragjától is. Roland búcsúvacsoráján akar tiszta vizet önteni a pohárba, ahol a család szívélyesen fogadja. Roland végül kénytelen bevallani a népes család előtt, hogy ő nem a lánnyal képzeli el a jövőjét.

2021.11.30., Kedd 21:30 - 2160. rész

Norbi egy közös napot tervez együtt Noémivel és a barátaival, de már az elején látszik, hogy Noémi nagyon nem tudja magát megérteni Livivel, aki még mindig a Gábor sztorin pörög, de próbál jó képet vágni a közös programhoz. Norbi mindent meg akar tenni, hogy Noémi jól érezze magát, de Livi nem tudja türtőztetni magát, és csúnyán beszól Noéminek. Ezután Noémi, amikor alkalom adódik rá bosszút áll Lívin.

Lalit Joe és a lakótársak próbálják vigasztalni, amikor nagyon maga alatt van, mert nem alakulnak jól a dolgaik Virággal. Ezen még az sem segít, amikor Virág hajlandó őszintén beszélni Lalival.

Lali ráeszmél, hogy azért történt minden, mert Lali nem foglalkozott eleget Virággal, és egyedül hagyta a kapcsolatukban. Később Gábor vigasztalja Lalit, aki arra biztatja barátját, ha igazán szereti Virágot, akkor ezt bizonyítsa be.

Amikor Farkas elhívja Karolát kirándulni, a lány már nagyon várja a hatalmi játszmájuk újabb fordulóját, de hamarosan csalódottan állapítja meg, hogy Farkas egy üzleti megbeszélésre hívta, és megbántódik. Farkas azt mondja, nem viselkedik profiként, mire Karola összeszedi magát, és az agyafúrtságával és a tehetségével sikerhez segíti a férfit. Közben elégedetten látja, hogy Farkas mennyire beindult tőle.

2021.12.01., Szerda 21:30 - 2161. rész

Gábor küzdeni akar Szofiért, amikor azonban a lány a tudtára adja, hogy semmi esélye sincs a kapcsolatuknak, a férfi rettenetesen kiakad. A T.É.R.-ben még mindig teljesen ki van fordulva önmagából, és egy nézeteltérés után hirtelen felindulásból kidob minden vendéget. Livi úgy tesz, mint aki meg akarja vigasztalni Gábort, és mindent megtesz, hogy hatást gyakoroljon a férfira.

Amikor Vivi megtudja, hogy Karola kikosarazta Farkast, újfent azon gondolkozik, hogy Karola nem érez-e mégis valamit a férfi iránt. Később Farkas egy programra indul, és egy hirtelen ötlettől indíttatva magával viszi Vivit is, akivel nagyon jól érzik magukat. Ám amikor a férfi megcsókolja, Vivinek mégis kételyei támadnak Karola miatt és visszautasítja Farkas közeledését.

Brúnó lakásában megjelenik egy egér, amin Kíra rettentően kiakad. Kiderül, hogy Brúnó is irtózik a rágcsálóktól, így kénytelen Tivadarral tölteni az időt, amíg a rágcsálóirtó megérkezik. Egy étterembe mennek, ahol Brúnó felfigyel egy vonzó pincérnőre. Tivadar, hogy megtréfálja Brúnót, beszámol a nőnek az egérproblémáról. Brúnó tiltakozásképp a sarkára áll, és belemegy a fogadásba Tivadarral, hogy ők maguk elkapják az egeret.

2021.12.02., Csütörtök 21:30 - 2162. rész

Vivi élvezi a figyelmet, amit Farkas mutat felé, így félresepri a féltékeny Peti tanácsát, miszerint Farkas nem gondolja vele komolyan a dolgot. Karola is ezen a véleményen van, de ennek ellenére Vivi elfogadja Farkas meghívását, és randizik vele. Később Karola azt veti Farkas szemére, hogy csak bábunak használja Vivit a közös játékukban, amit a férfi tagad, és úgy gondolja, hogy Karola egyszerűen féltékeny.

2021.12.03., Péntek 21:30 - 2163. rész

Mesi rossz híreket kap a munkahelyén, így a lány megtörve Bencénél keres vigaszt. De Bence nem tanúsít túlzott együttérzést iránta, úszik a munkában, tetovál és a T.É.R.-be is besegít. Közben teljesen érzéketlen az iránt, hogy Mesinek ebben a pillanatban inkább arra lenne szüksége, hogy valaki meghallgassa, és lelki támaszt nyújtson neki. Mesi mindezt végül Nándiban találja meg.

Milán meg van győződve róla, hogy kézben tartja a dolgait, és jól tudja kezelni a kapcsolatát Kírával. A későbbiekben megtudja, hogy Kírának egy reklám fotózáson egy jóképű férfival kell pózolnia. A féltékeny Milán keresztülviszi, hogy maga is részt vehessen a fotózáson, de közben túllő a célon.

Elolvasok még egy cikket