Éjjel-nappal Budapest 2164-2168. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 2164-2168. rész tartalma

 

 

2021.12.06., Hétfő 21:30 - 2164. rész

Milán megijed, amikor rosszul sül el a Mikulás napi tréfája, és véletlenül elküldi a modellügynökségnek azt a videót, amiben szerelmet vall Kírának. Kíra megrémül, hogy a munkatársai, barátai megnézik az anyagot. Ezért mindent elkövetnek, hogy kitöröljék a videót.

Mesi elég rosszkedvű, mert úgy érzi, Bence nem veszi komolyan, de mikor a fiú kedves meglepetéssel készül Mikulásra és még őszintén elnézést is kér a viselkedéséért, megbocsát a fiúnak. Úgy dönt, hogy őszintén beszél Bencével az érzéseiről, de közbejön mindig valami. Később úgy dönt, hogy mégis találkozik a szomszéd sráccal.

2021.12.07., Kedd 21:30 - 2165. rész

Kornélt megviselik a Gábor körüli események és azt érzi, hogy teljesen magára maradt, és minden barátját elveszítette. Eközben Toni is szenved, nagyon sajnálja Kornélt, és úgy dönt, elmegy hozzá. Kornél őszintén bevallja neki a legbensőbb érzéseit...

Vivi elhatározza, hogy megnyeri Farkast magának. Már célegyenesben érzi magát, amikor a férfi tisztázza vele, hogy ami köztük van, az nem komoly. Még ha rosszul is esik ez Vivinek, megpróbál továbbra is lazán viselkedni, és örül neki, hogy láthatóan még Petit is féltékennyé tudja tenni Farkassal. Karolának is böki a csőrét, hogy együtt látja Vivit Farkassal, de tagadja, hogy féltékeny lenne.

Kíra elgondolkodott Milán előző napi ultimátumát követően, és reméli, hogy a fiú jelentkezni fog. Mikor Tekla megérteti Kírával, hogy most neki kell bizonyítania, Kíra magához ragadja a kezdeményezést, és elmegy Milánhoz a lakóhajóra. Mikor Milán a hajón megpróbálja tisztázni a közöttük lévő kapcsolatot, Kíra azonban ismét képtelen valós válaszokat adni.

2021.12.08., Szerda 21:30 - 2166. rész

Toni beszélni szeretne Danival, de a fiú nem jelenik meg az iskolában. Otthon talál rá Danira, akit Robi és a bandája megfenyegetett. Toni úgy dönt, hogy segít neki bizonyítékot találni Robiék ellen. Este eljutnak egy elhagyott ipartelepre, ahol az orgazda banda tanyázik.

Karola ideges, amikor együtt látja a jókedvű Vivit és Farkast. Össze is kap velük, mire Vivi sértődötten a szemére veti, ezek szerint mégis zavarja, hogy Farkas és közte van valami. Karola bocsánatot kér, és Vivi végül bevallja neki, hogy úgy érzi, bele tudna szeretni Farkasba. Karola újra óvja Vivit Farkastól.

Milán egy pasis napot akar Karesszel tölteni. Karesz elviszi egy bárba, ahol a háta mögött benevezi egy karaoke-ra. Milán végül rááll a dologra, ám ekkor hirtelen Kira is megjelenik Tivadarral. Milán és Karesz távozni akarnak, de Kira kihasználja az alkalmat és elénekel egy dalt Milánnak.

2021.12.09., Csütörtök 21:30 - 2167. rész

Toninak ismét szembe kell néznie a problémájával. Dani észreveszi, hogy Toni furcsán viselkedik, és úgy gondolja, hogy ez Kornél miatt lehet, Toni képtelen elmondani az igazat Daninak, ehelyett elmegy Kornélhoz, hogy beszéljen vele.

Vivi elhatározza, hogy mindent meg fog tenni azért, hogy Farkas beleszeressen. Vivi magabiztosan megjelenik Farkasnál az irodájában, és el akarja csábítani őt – ám a férfi meglepő módon visszautasítja őt és véget vett a köztük lévő viszonynak. Vivi erre kiakad és Karolát hibáztatja.

Bence még mélyen meg van bántva és nem akar szóba állni Mesivel. Mesi próbál a fiúval beszélni, de Bence eleinte elzárkózik, majd később ő maga kezdeményezi, hogy tisztázzák Mesi érzéseit. Amikor Mesi bevallja, hogy Bence mellett más férfit is vonzónak talál, Bence váratlanul reagál a dologra.

2021.12.10., Péntek 21:30 - 2168. rész

Livit bulizni akar a barátaival, de azok nincsenek parti hangulatban. Később Norbival bulizik, hogy valahogy elfelejtse az elmúlt napok eseményeit. Livi túltolja az alkoholfogyasztást és teljesen kiüti magát.

Gábor mindeközben kilátástalannak tűnő helyzetben van és egy félreértés miatt verekedésbe keveredik, ahol alaposan helybenhagyják.

A szomszéd srác felajánlja Mesinek, hogy bevezeti a tantra rejtelmeibe, Mesi bizonytalan, de mivel Bence laza, és kifelé azt mutatja, nem zavarja a dolog, Mesi belekezd egy tantra szeánszba. Bence igyekszik nem mutatni, de egyre jobban frusztrálja a helyzet. Bence végül a sarkára áll, és úgy dönt, véget vet találkozónak.

Elolvasok még egy cikket