Angela nővér nyomoz 4. évad, 3-7. rész tartalma

Angela nővér nyomoz 4. évad, 3-7. rész tartalma

 

2021.11.15., Hétfő 20:10 - 4. évad, 3. rész

"Az életünk listákból áll. Costanza előveszi Angela nővért, hogy kissé lazán értelmezi a zárda szabályait. Azzurra és Emma megtalálják a közös nevezőt? Vajon Monica és Nico se veled, se nélküled kapcsolata tovább tud lépni, és az igaz szerelem összehoz két elveszett szívet? A hippokratészi eskü az erősebb, vagy felülemelkedik a több évtizednyi sértettség? Vajon Gabriele és Leone kapcsolata rendeződik? Valentina helyzete pedig bizonyítja, hogy kutyából nem lesz szalonna. Minden ember gyarló, és listákhoz tartjuk magunkat. De nem az számít milyen listákat készítünk, hanem hogy milyen listán van ott a nevünk! "

2021.11.16., Kedd 20:10 - 4. évad, 4. rész

A kolostorban a lányok Valentina vezetésével összefognak, hogy megmutassák a férfiaknak, a nők is erősek. Monica ellen akar állni Nicónak, Valentina szembeszáll egy orvossal a kórházban, Azzurra a gyakornokságért küzd, Emma pedig meg akarja hódítani egy iskolatársa szívét. Ideiglenesen egy új lány, Isa érkezik a kolostorba, aki felforgatja a mindennapokat. Angela nővér eközben próbál egyensúlyt és békét teremteni.

2021.11.17., Szerda 20:10 - 4. évad, 5. rész

Vajon igazán ismerjük a hozzánk közelállókat? Néhány szó elég egy ember jellemzéséhez? De vajon mit rejt a külső, és kinek mutatjuk meg az igazi önmagunkat? Claudia megtalálja a békét? Azzurra és a lánya vajon lehetnek-e barátnők? Monica vajon megtalálja az igaz szerelmet egy társkereső alkalmazással? Valentina lelkében győzedelmeskedik a jó? Az igazmondás lehet orvosság?

2021.11.18., Csütörtök 20:10 - 4. évad, 6. rész

Angela nővér mindent elkövet, hogy segítsen Brunónak a leukémiás kisfiúnak, aki sürgősen csontvelő átültetésre szorul. Monica meghívást kap volt barátja esküvőjére, amin természetesen nem jelenhet meg egyedül. Nicót nem találja elég jó partinak, inkább azt szeretné, ha Gabriele kísérné el. Közben Azzurra is kezelésbe veszi, hogy minél dögösebb nőt faragjon belőle a nagy alkalomra.

2021.11.19., Péntek 20:10 - 4. évad, 7. rész

A 15 éves Serena öngyilkos akar lenni, miután kiderül, hogy babát vár. Emma végül megmenti a lányt, de a történtek az ő és Azzurra lelkében is régi sebeket tépnek fel. Nico rájön, hogy nem ő a tökéletes apafigura Edo számára, Monica és Valentina Gabriele szívéért vívott harca pedig egyre jobban elmérgesedik.