Angela nővér nyomoz 4. évad, 8-12. rész tartalma

Angela nővér nyomoz 4. évad, 8-12. rész tartalma

 

2021.11.22., Hétfő 20:10 - 4. évad, 8. rész

Laura és magatehetetlen öccse, Luca ügyében Azzurra segít Angela nővérnek, aki fogadást kötött Costanza nővérrel, hogy nem üti bele az orrát mások dolgába. Nico unokaöccse, Andrea számára az iskolában nem megy könnyen a beilleszkedés, de Emma személyében igazi barátra talál - vagy talán többre is?

2021.11.23., Kedd 20:10 - 4. évad, 9. rész

Monicát meglátogatja legjobb gimnáziumi barátnője, aki szintén kövér kislány volt, mára azonban gyönyörű nő lett belőle. Angela nővér attól tart, hogy a lány szörnyű titkot rejteget. Valentina közben találkozik egy régi kolléganőjével, és retteg, hogy kiderül, mivel kereste a kenyerét a múltban.

2021.11.24., Szerda 20:10 - 4. évad, 10. rész

Mindenki változik, és a változásnak ára van. Azzurrának meg kell tanulnia jól szeretni, különben elveszítheti legdrágább kincsét. Monicának meg kell tanulnia bízni Nicoban. Vajon Niconak sikerül kiállnia a próbát? Mit vagyunk képesek felvállalni a szeretetért? Hazugságot, bűnt, titkokat. Costanza nővér nagy árat fizetett. Vajon begyógyítja a sebeket az őszinteség?

2021.11.25., Csütörtök 20:10 - 4. évad, 11. rész

Nico véletlenszerűen találkozik Asiával, az amnéziás lánnyal, aki rejtelmes körülmények közt vesztette el az emlékezetét. Angela nővér segítségével próbálják rekonstruálni a történteket, mígnem a szálak Giulióhoz, Asia barátjához vezetnek, aki úgy tűnik, titkol valamit. Közben Monica döntésre jut Nicóval való kapcsolatát illetően, ám amikor Asia hirtelen megjelenik a fiú életében, Monica elhatározása meginogni látszik. Emma számára megtalálják az ideális szülőket, akik - Azzurra legnagyobb szívfájdalmára - hamarosan örökbe fogadhatják a kamaszt.

2021.11.26., Péntek 20:10 - 4. évad, 12. rész

Nico segíteni akar Asiának visszanyerni az emlékezetét, és Monica támogatását kéri, aki csak azért segít neki, mert nem bírja Asiát elviselni, mivel a lány a baleset után a kolostorba költözött. Eközben Angela nővérnek segítenie kell egy lánynak a megváltás keresésében, míg Valentina és Gabriele között folytatódik az idill, de ez sem örökre tart. Közeledik a kórház befektetőinek vacsorája, és ebből az alkalomból minden megtörténhet.