Perzselő szenvedélyek 15-19. rész tartalma

ˆhirdetés

Perzselő szenvedélyek 15-19. rész tartalma

 

 

2021.11.29., Hétfő 15:30 - 15. rész

Ali megtalálja Atlas rajzát Cicek sírjánál. Celebi egy sajtótájékoztató keretén belül mossa magát tisztára a nagyközönség előtt. Nyilatkozatán felbuzdulva Cemre elindul, hogy láthassa végre kislányát. Günes sarokba szorítja apját, aki kénytelen a kislányhoz engedni feleségét. Miután anya és lánya végre együtt távozik, Celebi a háttérben intézkedik.

2021.11.30., Kedd 15:30 - 16. rész

Mikor Rüya ki akarja fizetni a Cemrének lefoglalt hotelszobát, rájön, hogy bankszámláját zárolták. A két nő így szállás és pénz nélkül marad. Összefutnak Ozannal és Ömerrel, akik biztosítják őket támogatásukról. Ozan felajánlja elhagyatott, sötét kis lakását, ahol Cemre meghúzhatja magát. Ömert az utcán támadás éri, Iskender bosszúból ráküldi embereit, majd ismét megfenyegeti. Az elkeseredett Cemre meglágyítja Seher szívét, akinek eszébe jut egykor gyilkosság áldozatává vált fia, Ozan halott testvére. Iskender kétségbeesik, mikor egyik kezét nem tudja mozgatni.

2021.12.01., Szerda 15:30 - 17. rész

Celebi azzal zsarolja meg Kenant, hogy ha nem állítja le Rüyát, teljesen tönkreteszi. Mivel lányával nem tud beszélni, Kenan személyesen jelenik meg Ömernél és megfenyegeti, hogy tartsa magát távol Rüyától. A verekedés áldozatává vált Ömer azonban nem ijed meg, és fejébe veszi, hogy megbuktatja Iskendert, Celebit és az egész családot. Ozan barátjával látogatást tesz Sultannál, a tűzeset egyik szemtanújánál, aki megerősíti, hogy a tűz idején Salim zárta be előttük a kijáratot, a hallgatásért pedig pénzt fizettek nekik.

2021.12.02., Csütörtök 15:30 - 18. rész

Miután Bülent gyanakszik, hogy feleségének és Alinak viszonya van, Tomris visszautasítása ellenére felveszi Alit sofőrnek. Ali jelenlétében Cicek nehezen küzd az érzelmeivel. Tomris kitart terve mellett és mindent megtesz, hogy távol tartsa Ciceket Bülenttől és Alitól, míg el nem éri célját. Cemre, Rüya, Ömer és Ozan tudják, hogy csak összefogással nyerhetik meg a Celebi és Iskender ellen indított harcot. A két barát Selimet használja fel, hogy elvezesse őket a Kayabeyli fivérek titkos találkozóhelyére.

2021.12.03., Péntek 15:30 - 19. rész

Rüyának sikerül megállítania apját, mielőtt meghúzná a ravaszt. Ciceket Ali szobájába húzza a szíve. Épp Atlas rajzát nézegeti, mikor Ali betoppan. A kisfiú rajzát továbbra is rejtély övezi. Miután Celebit és Iskendert elvitték, Cemre belopakodik Güneshez. Biztosítja a kislányt, hogy hamarosan újra együtt lehetnek. Miután elkobozták a házat, Kenan és Rüya új otthont keres, ahol meghúzhatják magukat. Cemre ajtaján kopogtatnak.

Elolvasok még egy cikket