Perzselő szenvedélyek 20-24. rész tartalma

Perzselő szenvedélyek 20-24. rész tartalma

 

 

2021.12.06., Hétfő 15:30 - 20. rész

Cemre meggyőzi Kenant, hogy az életnek van értelme, és ha néha el is esünk, meg kell tanulnunk felállni. Ali Tomris házába hívja Iskendert azzal az ürüggyel, hogy Simal szeretné látni. Cicek beszél Alival, aki elmondja neki, akit ő Simalnak vél, hogy bármit megadna azért, hogy Cicek életben legyen. A lány közli az örömét Tomrisszal, aki rögtön lelombozza azzal, hogy csak áltatja magát, és Ali biztosan új barátnő után nézne. Rüya eladja a régi ruháját, hogy segíteni tudjon Cemrének, aki eközben munkát keres, hogy valahogy vissza tudja szerezni a lányát.

2021.12.07., Kedd 15:30 - 21. rész

Rüya éppen Cemrével, Ozannal és Ömerrel ünnepel, amikor döbbenetes hívást kap. Cicek keresi, de csak személyesen mondhatja el neki, ami történt. Rüya és Ömer azonnal autóba ülnek. Tomris házát ellepték a rendőrök, miután Ali leszúrta Iskendert. Az esetet nem rögzítette kamera, így csak Tomris és Cicek tudja, hogy ki az elkövető. Cemre és Ozan egyre közelebb kerül egymáshoz. Ali úgy dönt, hogy elmenekül a baj elől, Tomris pedig azt vallja, hogy Bülent követte el a gyilkosságot, a gyilkos fegyvert pedig gondosan elrejtik Bülent szekrényébe.

2021.12.08., Szerda 15:30 - 22. rész

Ömert a kaszinóban támadás éri, menekülés közben lelövik, életveszélyes állapotba kerül. Rüya talál rá az utcán, aki azonnal mentőt hív. Elérkezett a nap, hogy Cemrét meghallgatja az orvosi bizottság. Gyanakvó orvosok kereszttüzében őszintén próbál válaszolni kérdéseikre. Celebi a várakozás perceiben is fenyegetően, megfélemlítéssel fordul a nő felé. A rendőrök kirángatják Bülentet a házból és lskender leszúrásával gyanúsítják. Iskender a kórházban magához tér és visszaemlékszik a támadásra, amint megpillantja Alit maga mögött.

2021.12.09., Csütörtök 15:30 - 23. rész

Miután Cicek Rüya segítségét kérte, a lány meglátogatja a kórházban Iskendert. Volt vőlegényét arról akarja meggyőzni, hogy ne árulja el a rendőröknek, hogy a késelés elkövetője Ali volt. Mivel Rüya nem jár nála sikerrel, Ciceknek nincs más választása, mint személyesen próbálkozni. A Simal bőrébe bújt nő elmeséli Iskendernek, hogy mit látott a tűzeset során. A fenyegetésre Iskender visszafogja magát, ám, hogy Cicek terve sikerült-e, a rendőri kihallgatásig rejtély marad. Bülentet közben a bíróság előzetes fogságra ítéli, amibe nem hajlandó belenyugodni.

2021.12.10., Péntek 15:30 - 24. rész

Miután Bülentet letartóztatták, Tomris kezd megnyugodni, hogy Atlas hivatalosan is lányához, így a saját gondjaiba kerül. A kisfiú zavaros lelki állapotában azonban újabb tűzesetet idéz elő, ami felbolygatja a család nyugalmát. Ömer nem tudja feldolgozni, hogy Rüya akarta Iskendert jobb belátásra bírni. Önérzete vitát szít kettejük között. Ozan rávilágítja Ömert féltékenységére, aki végül bocsánatot kér Rüyától a hangnemért és meghívja egy vacsorára magához. Ozanék pénzügyi helyzete válságba kerül...