Szerelem van a levegőben 60-64. rész tartalma

ˆhirdetés

Szerelem van a levegőben 60-64. rész tartalma

 

 

2021.11.15., Hétfő 16:40 - 60. rész

Eda átmegy Serkanhoz, Serkan pedig hazaküldi Selint, hogy nyugodtan tudjon beszélni Edával, de annyira részeg, hogy nem tudja elmondani neki, amit akar. Selin hazamegy, és dühében tombolni kezd. Szétszórja az újságcikkeket is, amelyeket Melo gyűjtött össze, és hirtelen meglátja az, amelyik Eda családjáról szól. Másnap Eda még mindig Serkannal van, és Serkan ismét megpróbálja elmondani neki, hogy miért haltak meg a szülei, amikor Selin betoppan, és elmondja Serkannak, hogy mindent tud Eda szüleinek a haláláról.

2021.11.16., Kedd 16:40 - 61. rész

Alptekin elmegy egy időre, mert úgy érzi, Serkannak igaza van, és ő tényleg csak árt a családjának. Serkan napokig ki sem lép a házból, még dolgozni sem megy be. Eda és a lányok hazamennek a vakációból. Eda megkéri Leylát, hogy hívja be Serkant az irodába, mert ő is bemegy. Piril behívja Aydan asszonyt is az irodába, hogy megbeszéljék az oktatási kampány részleteit. Nesrin, Derya testvére sejti, hogy Aydan készül valamire, ezért ráakaszkodik, nehogy lemaradjon valamiről, és Aydan nyerje meg az elnöki választást.

2021.11.17., Szerda 16:40 - 62. rész

Selin nagyon meglepődik azon, hogy Melo kilép a munkahelyéről. Eda álnéven felhívja azt a vállalkozót, aki felelős a szülei haláláért, és szembesíti tettével. Ayfert felkérik a jótékonysági szervezet árverési estjén a vendéglátási feladatok ellátására, azonban a nagy rendelésszám miatt Ferit siet a segítségére. Ceren elutasítja Ferit békülési kísérletét. Seyfi kompromittáló helyzetben látja Alptekínt, és nem tudja eldönteni, szóljon-e róla Aydannak. Eda titkon visszaadja a gyűrűjét Serkannak.

2021.11.18., Csütörtök 16:40 - 63. rész

Eda a barátnői tanácsára levélben írja meg Ayfernek, hogy ki a felelős a szülei haláláért. Selin bevallja Pirilnek, hogy már annyira gyűlöli Edát, hogy alig tudja elviselni a jelenlétét; Piril aggódik barátnője miatt. Seyfi minden terelési kísérlete ellenére Aydan váratlanul megjelenik a szállodában, és rájön, hogy Alptekín megcsalja. Az árverés nagy siker, és a divatbemutatón modellek hiányában a lányok lépnek fel. Serkan vacsorázni hívja Edát, de Selin, aki kihallgatja a beszélgetésüket, féltékenységében meghiúsítja a randevút.

2021.11.19., Péntek 16:40 - 64. rész

Piril megrémül, amikor Engin bejelenti, hogy szeretné bemutatni az édesanyjának. Melo és Erdem versengenek, hogy melyikük segít többet Enginnek. Eda és Serkan elvállalják, hogy a jótékonysági kampány arcaként szerepeljenek, bár még mindig feszült köztük a viszony az éttermi eset miatt. Efe úgy dönt, rábíz Edára egy vevőt, aki régi ismerőse, és megígéri: ha a lány beválik, a hölgy továbbra is alkalmazni fogja őt. Ceren nyomozni kezd az után, hogy ki lehetett Fatma hírforrása.

Elolvasok még egy cikket