Szerelem van a levegőben 65-69. rész tartalma

ˆhirdetés

Szerelem van a levegőben 65-69. rész tartalma

 

 

2021.11.22., Hétfő 16:40 - 65. rész

Nagyon jól sikerül a kampányfotózás, azonban Serkan féltékeny lesz a jóképű fotósra, akit Selin szerzett. Miután Ceren kérdőre vonja Fatmát, az újságírónő megkéri Selint, hogy intézze el: senki ne nyomozzon utána. Efe megkörnyékezi Selint, majd Feritet is: szeretné megvenni a részesedésüket a cégből. Engin kitalálja, hogy mielőtt bemutatná Pirilt az édesanyjának, a lány Aydanon gyakoroljon egy kicsit. Ferit bevallja Cerennek, hogy ő és Kaan áll a szerződés kiszivárogtatása mögött. Efe pénzt ajánl Fatmának.

2021.11.23., Kedd 16:40 - 66. rész

Ayfer nehezen viseli, hogy ennyi ember van nála, de ekkor ráadásul még Engin és Piril is megérkezik. Nincs idejük arra, hogy elmondják, próbálni szeretnének Aydan asszonnyal, mert Ayfer azt hiszi, azért gyűlt ott össze mindenki, hogy Serkan megkérje Eda kezét. Végül kiderül az igazság. Serkan rájön, hogy valaki kicserélte a borítékot, amiben leírta Edának, hogy melyik étteremben találkozzanak, és ezért hiúsult meg a közös vacsorájuk. Kérleli Edát, hogy adjon neki még egy esélyt.

2021.11.24., Szerda 16:40 - 67. rész

Alptekin elmegy Aydanhoz, és kölcsönösen elmondják egymásnak, hogy válni akarnak. Amikor Eda és Serkan visszamennek az irodába, Ceren, Ferit és Selin összegyűlnek Serkannál. Selin kezdi a mondandóját, és úgy adja elő, mintha ő lenne a legártatlanabb az egészben, bár azt beismeri, hogy mindenki mással együtt ő is eltitkolt valamit Serkan elől. Majd azzal zárja, hogy felmond, és Serkannak adja a részvényeit. Serkan épp valami „büntetést” akar kitalálni Eda számára, amiért hazudott neki, amikor Seyfi hívja, és elmondja, hogy Aydan nincs jól.

2021.11.25., Csütörtök 16:40 - 68. rész

Balca elmegy az interjúra. Eda meglepődik, hogy Balca nem is hasonlít a képre az önéletrajzán, ugyanis sokkal szebb, de végül Eda ráveszi Serkant, hogy vegyék fel, és hogy még aznap kezdjen is. Selin bevezeti Balcát a cég dolgaiba, és Serkanról is elmond neki mindent. Nesrin Aydanra szabadítja a riportereket, hogy a válásáról kérdezzék. Aydan Serkant hívja segítségül, aki Edával és Balcával érkezik. Balca elküldi az újságírókat. Aydan megkéri őket, hogy segítsenek a kampányban

2021.11.26., Péntek 16:40 - 69. rész

Serkan otthon várja Edát, de ő nem megy el. Helyette megérkezik Engin, és tanácsot kér Serkantól Pirillel kapcsolatban. Serkan azt javasolja, kérje meg a kezét, de Engin nem tudja, hogyan. Balca elintézi, hogy a másnapi elnökválasztás előtt tartsanak egy vitát a jelöltek, ahol a többiek kérdéseket tehetnek fel nekik. Másnap reggel Aydan panaszkodik, hogy 500 sütit kellett készítenie, és kiderül, hogy Melo 50-et írt le, utána rajzolt egy mosolygós fejet, de azt nullának nézte Ayfer. Fifinek az az ötlete támad, hogy adják el a társaság elnökválasztásán a maradékot, és az összeget ajánlják fel adománynak.

Elolvasok még egy cikket