Szerelem van a levegőben 70-74. rész tartalma

ˆhirdetés

Szerelem van a levegőben 70-74. rész tartalma

 

 

2021.11.29., Hétfő 16:40 - 70. rész

Este Serkan megint Edát várja, azonban Balca megy át hozzá, munka ürügyén. Serkan behívja, és dolgozni kezdenek. Eda közben úgy dönt, hogy nem váratja tovább Serkant, és teljesíti az első kívánságát. Átmegy, és ott találja Balcát. Balca elmegy, de Eda számára nyilvánvaló, hogy el akarja csábítani Serkant. Másnap Aydan úgy dönt, megpróbálja valamivel befolyásolni Aydant, mert szerinte miatta nem tudja összehozni Edát és Serkant. Úgy dönt, hogy elmegy hozzá.

2021.11.30., Kedd 16:40 - 71. rész

Suzi azt javasolja Balcának, hogy tegyen valamit a Serkan és Eda közti bizalom ellen. Engin elmondja Serkannak, hogy a tájépítész cég, amellyel társultak a pályázathoz, kilépett a projektből. Serkan azonnal összehív egy értekezletet, hogy új társat találjanak. Eda felajánlja, hogy majd ő kiválasztja a legjobbakat. Megérkezik Alexander ajándéka Ayfernek, egy szakácskést küldött neki. Aydannak az a terve, hogy beszervezi Alexandert, hogy segítsen a társaságnak, és így meggyőzheti Aydant is, hogy ő is dolgozzon velük, azonban nem tudja elérni Alexandert.

2021.12.01., Szerda 16:40 - 72. rész

Engin megpróbál beszélni Pirillel az esküvőről, de Piril nem akar találkozni Engin millió családtagjával. Azt javasolja, házasodjanak össze titokban. Melo elmondja Edának, hogy Suzi Balca mentora, ő adja a tanácsokat, hogyan csábítsa el Serkant, ám Eda nem akar tenni ez ügyben semmit. Elmondja Melónak, hogy el kell mennie az új főnöke házába, mert Efe megkérte, hogy vigyen virágokat. Meló vele megy. Serkan és Balca elmennek az interjúra, és utána még ott maradnak egy darabig, hogy a magazin lefotózza Serkant. Balca készít magával és Serkannal egy szelfit, amit ki is posztol.

2021.12.02., Csütörtök 16:40 - 73. rész

Eda elviszi Ayfert korcsolyázni szülinapja alkalmából, és mindenki ott van, hogy felköszöntse Ayfert. Eda és Serkan arról beszélnek, hogy mit fognak csinálni Párizsban. Balca titokban visszateszi a hiányzó lapokat a jelentésbe. Másnap Piril elmondja az apjának, hogy férjhez megy. Kiderül, hogy a holding nyert a pályázaton. Serkan elmondja, hogy ugyan a jelentés nem mutatott semmi gyanúsat, de Eda mégis utána nézett a cégnek, és kiderült, hogy perek folynak ellene, ezért a másik céget választották. Megérkezik Serkan új társa, és kiderül, hogy Semiha az, Eda nagymamája.

2021.12.03., Péntek 16:40 - 74. rész

Engin felhívja Serkant, és elmondja neki, hogy aggódik Alptekin miatt azért, amit Semiha mondott. Serkan és Eda felhívják Aydant és Ayfert, és átmennek Aydanhoz, amikor megtudják, hogy mindketten ott vannak. Ayfer közben megpróbálja megbeszélni Aydannal, hogy hadd találkozzanak a társaság klubjában Alexanderrel, de Aydan elmondja, hogy szilveszter miatt zárva van. Az az ötlete támad, hogy szilveszterezzenek együtt ők, Alexander, Serkan és Eda, de Ayfernek ez nem tetszik.

Elolvasok még egy cikket