Elárulva 63-70 rész tartalma

Elárulva 63-70 rész tartalma

 

2021.12.13., Hétfő 21:15 - 63. rész

Volkan fejében összeáll a kép és rájön, hogy Derin megtervezte előre, hogy eltűnik, azt nem sejti, hogy Derin tervébe hiba csúszott és valóban elrabolták őt. Selcukot tragédia éri, ami megrázza Nilt és Asyát is. Bahar neheztel Melihre, miután eltűnik egy estére.

2021.12.14., Kedd 21:15 - 64. rész

Senki sem sejti ki áll a háttérben, ki rabolhatta el Derint, javában folyik a nyomozás. Sajnos Asya számára bizonyosságot nyer, hogy ki áll a rablás hátterében, ugyanis őt is elfogják és elviszik egy elhagyatott helyre. Asya környezetéből még nem sejt senki semmit.

2021.12.15., Szerda

20:15 - 65. rész

Senki sem sejti, hogy Asyát elrabolták, még hozzá régi betege, Faruk. Szerencsére nem csak Volkannak, de Baharnak és Alinak és furcsa, hogy Asya nem jelentkezett egy ideje. A rendőrség miután megtalálja Faruk házában a nyomokat, rögtön értesítik Volkant. Nyilvánosságra kerül, hogy Derin mellett, Asya is eltűnt.

21:15 - 66. rész

Több napja, hogy Derint elrabolták és mellette már Asya élete is veszélyben van. Volkan és a rendőrség is gőzerővel keresik őket, de nincs könnyű dolguk ugyanis Faruk és felesége is rejtőzködik. Ali mit sem sejt arról, mi történt édesanyjával, a fiú véletlenül értesül róla, hogy Asyát elrabolták.

2021.12.16., Csütörtök

20:15 - 67. rész

Miután véletlenül elsül a pisztoly, Nazan menekülni próbál, de Farukkal együtt elkapják őket. Derin és Asya is biztonságban kiszabadul a fogságból, azonban a doktornő komolyan megsérül.

21:15 - 68. rész

A rendőrség folyamatosan hallgatja ki a bűnösöket és az áldozatokat. Asya vallomása megegyezik a Nazan és Faruk által elmondottakkal, Derin azonban őt állítja be bűnösnek. Volkan végre bevallja az érzéseit Asya iránt, de egyelőre csak Derinnek mondja el. Melih továbbra is részt vesz a rendőrségi nyomozásban.

2021.12.17., Péntek

20:15 - 69. rész

Asya szembesíti Derin-t, hogy mindent tud az elrablás körülményeiről, ám a nő továbbra is mindent tagad. Volkan minden áron próbálja visszaszerezni volt feleségét. Selcuk erőt vesz magán és meglátogatja apját a kórházban ám ott találkozik Gönüllel. Derin rosszul lesz a kórházban, Derya siet a segítségére.

21:15 - 70. rész

Derin úgy dönt, felmenti Asya-t a vádak alól, majd meggyőzi férjét, hogy közös gyermekük születéséig még maradjon vele. Melih is megtudja, hogy Derin tervelte ki a saját elrablását és le akarja tartóztatni unokahúgát, a zaklatott férfi Bahar karjaiban próbál nyugalomra lelni.