Szerelem kiadó 11-20. rész tartalma

Szerelem kiadó 11-20. rész tartalma

 

2022.01.10., Hétfő 20:05

11. rész

Sinan és Defne elmennek közösen kávézni. Neriman és Koray bosszút tervelnek ki Yasemin ellen. Defne olyan dologgal szembesül reggel, ami miatt elhagyja Ömer házát. Nerimannak összejött a terve, miszerint Defnének kell Yasemin helyett elmennie Ömerrel a konferenciára.

12. rész

Defne azt hiszi, hogy Yasemin és Ömer egy párt alkotnak. Sinan szembesül Yasemin valódi énjével és rájön mennyire félre ismerte őt. Defne és Ömer jól szórakoznak az utazás során.

2022.01.11., Kedd 20:05

13. rész

Defne nem emlékszik arra, hogy az este miket mondott Ömernek és fél, hogy felfedett valami titkot. Serdart felvették egy munkahelyre, ahol első napját tölti. Yasemin zsarolja Nerimant, ugyanis van egy képe, amin Necmi egy modell lánnyal mutatkozik.

14. rész

Neriman megtiltja férjének, hogy vele aludhasson az éjszaka folyamán. A cégen belül nagy a felhajtás, ugyanis Ömer születésnapjára készülnek. Neriman megkeresi a lányt, akivel férje találkozgat és jól elrettenti a további ismerkedéstől.

2022.01.12., Szerda 20:05

15. rész

Defne rátalál az ajándékra, amit már mindenhol keresett, de eddig nem járt sikerrel. Mivel nagyon drága, ezért ledolgozza az árát, ám végül nem ő adja át főnökének. Nihan elmondja Isonak, hogy csak baráti viszont szeretne vele ápolni. A hajón megkezdődik a buli.

16. rész

Ömer megbetegedik, így Defne ápolja. Váratlan vendég érkezik a házba, ami miatt Defne inkább hazamegy. Ömer és asszisztense megpróbálnak beszélni, ám félreértik egymást. Az alkalmazottak úgy tudják, Ömer üzleti útra utazik.

2022.01.13., Csütörtök 20:05

17. rész

Nihan nem tudja túltenni magát a visszautasításon. Defne tisztázza testvérével a félreértést. Neriman összejövetelt szervez, ahova meghívja Defnét is. Ömer megtudja, hogy a szülinapi ajándékát valójában Defnének köszönheti.

18. rész

Defne fel szeretne mondani, de tudatosítja vele főnöke, hogy a felmondási időt le kell dolgoznia. Yasemin hazatér az üzleti útról és első útja Ömerhez vezet. Neriman nem sejti, hogy a tervétől eltérően alakulnak a dolgok.

2022.01.14., Péntek 20:05

19. rész

Iso és Serdar próbálnak beszélni, hiszen nem szeretnék, ha megromlana gyermekkori barátságuk. Ömer és Defne között továbbra is feszült a viszony. Serdart munkahelyén meglátogatja Esra és Türkan mama. Serdar meglepi szerelmét. Koray kiválaszt egy számára megfelelő lányt lábmodellnek.

20. rész

Jó a hangulat a fotózás közben Koray és Defne között. Yasemin és Defne együtt töltik a napot egy megbízás miatt, ami nem alakul fényesen. Mikor Ömerék meglátják a kész képeket, alig jutnak szóhoz. Beszervezi Defne Iso-t, mint új sofőr. Ömernél tölti asszisztense az estét.