Isztambuli menyasszony 3. évad, 83-86. rész tartalma

Isztambuli menyasszony 3. évad, 83-86. rész tartalma

 

 

2021.12.27., Hétfő 18:45 - 3. évad, 83. rész

Faruk megnyugtatja Süreyyát, hogy még mindig szereti, csak ő fáradt el. Miután Okan eladja a részvényeit, a fiúk ünneplésre készülnek. Dilara lelkesen tér vissza a tanításhoz, és rögtön új tanulója van, Arya. Dilara és Adem együtt mennek el Idil asszonyhoz, a pszichiáternél pedig egy csodálatos átalakulás zajlik a két ember között. Emir egyre inkább egyedül érzi magát a Boran villában, és szeretné, ha apjától egy kicsit több figyelmet kapna.

2021.12.28., Kedd 18:45 - 3. évad, 84. rész

Dilara nagyon boldog Umut miatt, a lányok pedig a Boran villában jönnek össze, hogy megünnepeljék a kisfiút. Ipek olyan vallomással áll elő, ami mindenkit meglep. A Boran fiúk is iszogatni mennek, és közben Osmannal szórakoznak. Fikret és Adem öröme nagy, mivel a cég, nekik köszönhetően, megnyert egy nagy tendert.

2021.12.29., Szerda 18:45 - 3. évad, 85. rész

Faruk nem érzi jól magát a bőrében, ez egyre több embernek tűnik fel. Amikor kiderül, hogy Emir a tudta nélkül jelentkezett egy cserediák programra, a férfi belátja, hogy nem jó úton halad. Bár nehéz szívvel, de elengedi a fiát Londonba. Dilara megismerkedik Merttel, Arya édesapjával. Faruk bejelenti a testvéreinek, hogy kilép a cégből.

2021.12.30., Csütörtök 18:45 - 3. évad, 86. rész

Akif és Fikret nagyon rosszul fogadják Faruk bejelentését. Miután Esma rájön, hogy Anastasia és Osman között több van, mint futó ismeretség, arra kéri Süreyyát, hogy rúgja ki a lányt. Anastasia jól fogadja, sőt vállalja, hogy inkább maga mond fel. Umut belázasodik, Dilara pedig fejvesztve rohan haza. Szerencsére ekkor érkezik meg a zeneiskolához Arya édesapja, aki hazaviszi.