Éjjel-nappal Budapest 2169-2173. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 2169-2173. rész tartalma

 

 

2021.12.13., Hétfő 21:30 - 2169. rész

Szofi visszaviszi Gábort az albérletbe, de továbbra is nagyon feszült a hangulat, és újabb összetűzések vannak. Gábor eltűnik, hogy ne terhelje tovább Szofit, bár nagyon hálás a támogatásáért. Ezek után Joe tesz lépéseket a barátja érdekében, Szofi is harcba száll Gábor védelmében, és Kornél is cselhez folyamodik. Az albérletben azonban továbbra is feszültségek vannak.

Kira próbál beszélni Milánnal, de a fiú folyton visszautasítja. Kétségbeesésében elmegy egy randira egy exével, hátha az eltereli kicsit a figyelmét. De a randi közben rájön, milyen unalmas a fickó, és hogy mennyire kevés közös vonásuk van. Amikor Kira összeszedi minden bátorságát, és felkeresi Milánt, véletlenül meghallja, hogy a fiú durván szapulja őt.

2021.12.14., Kedd 21:30 - 2170. rész

Virág nagyon frusztrált, mert unja az óvodát, és hiába próbál új munkát találni, egyik álláspályázata sem sikeres. Nem találja a helyét az életben, mert mióta belekóstolt a mulatós-fellépős életbe, az óvoda már nem okoz örömöt számára. Noéminek panaszkodik erről, aki segíteni akar Virágnak, hogy felviduljon, és shoppingolni megy vele.

Karola és Vivi között a Farkas miatt kirobbant veszekedés következtében elviselhetetlen a hangulat. Karola hiábavalóan próbálkozik azzal, hogy Vivit kiengesztelje. Amikor azonban Vivi szabotálja a Showgirls fellépését, heves összetűzésre kerül sor a két lány között. Karolát elgondolkodtatja, hogy tulajdonképpen miért is mond le Vivi miatt Farkasról, aki egyértelmű jelzéseket küld felé. <

2021.12.15., Szerda 21:30 - 2171. rész

A jókedvű és felszabadult Virág Bence és Mesi biztatására beleveti magát a szórakozásba. Miután nem ér haza időben, Lali kezd aggódni érte. Virágnak végül sikerül kiengesztelnie, és megígéri, hogy eltöltenek egy jó kis estét kettesben. Az előző éjszakától feldobva azonban a T.É.R.-ben összeakad egy sráccal, akit már ismer az előző estéről. A fiú megpróbálja rávenni, hogy újra bulizzanak együtt.

Miután Karola Vivi kedvéért kikosarazta Farkast, a férfit rettentően bosszantja, hogy Karola DJ Juliennel flörtöl. Eleinte azt hiszi, hogy ura a helyzetnek, és helyrerakja DJ Julient, aki azzal arcoskodik előtte, hogy felszedte a lányt. De amikor Karola és DJ Julien a szeme láttára megint enyelegnek egymással, kidobja a DJ-t a klubból, és Karolával is összekap.

2021.12.16., Csütörtök 21:30 - 2172. rész

Vivi egy újabb meglepő gesztussal áll elő, hogy lekötelezze Farkast. Karola sejti, hogy Vivi hátsó szándéka az, hogy újra megszerezze Farkast, és hiába figyelmezteti erre a férfit, Farkas mégis más szemmel kezd nézni Vivire. Mikor Karola kérdőre vonja Farkast, a férfi komolyan közli vele, hogy Vivi tényleg kockáztatott miatta, ami közelebb hozta Farkast Vivihez.

Bella magánéleti válságba kerül, ezért Milán támogatni próbálja a lányt, és Karesszel együtt mindent megtesznek annak érdekében, hogy Bellának jobb kedve legyen. Amikor este elmennek Bella munkahelyére, hogy megnézzék Bella fellépését, nagyon jól érzik magukat, amitől Bella nosztalgikus hangulatba kerül, és ismét másként tekint Milánra.

2021.12.17., Péntek 21:30 - 2173. rész

Amikor Dani egy titokzatos kirándulásra hívja Kornélt, az szorongva megy vele, mert arra számít, hogy Dani durván nekitámad. Tonit is aggodalom tölti el, amikor tudomást szerez a fiúk együttes távozásáról. Kornél meglepetésére azonban Dani teljesen más oldalát mutatja, mint amire Kornél számított.

Roland egy újabb nő mellett ébred az ágyában, akit aztán ki is dob a villából, miközben Evelin froclizza őt a sok csajozás miatt. De Roland kijelenti, ő imádja ezt az életet, ő Budapest csajozógépe, és hogy ezt bizonyítsa, Evelinékkel tart a fitneszbe. Ott kihívóan flörtöl, ami miatt összetűzésbe keveredik Péterrel, akivel részt vesznek egy sportkihívásban. Később Evelin annak is tanúja lesz, amikor Roland a T.É.R.-ben hajt el egy újabb női vendéget, aki ugyancsak rámozdul a fiúra.

Elolvasok még egy cikket