Éjjel-nappal Budapest 2188-2192. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 2188-2192. rész tartalma

 

 

2022.01.10., Hétfő 21:30 - 2188. rész

Virág ki van akadva, mert Lalival nem az igazi a kapcsolatuk, kétségbeesve megy el dolgozni, ahol megismerkedik egy bulizós társasággal. Virág inni kezd velük, és amikor Lali hirtelen megjelenik a bárban, hogy beszéljen vele, Virág éppen az egyik pasassal nevetgél. Mikor Lali így látja Virágot, elönti a féltékenység.

Brúnó izgatottan érkezik meg az albérletbe, hogy elmenjen Joe-val kettesben egy barlangtúrára. Ám azzal szembesül, hogy Joe Gábort és Lalit is elhívta a túrára. Brúnó próbál jó képet vágni a dologhoz, de nem nagyon megy neki, Gábor viszont próbál nyitni Brúnó felé, de Brúnó akkor sem tud túljutni azon, hogy Gábor lefeküdt a lányával. Amikor Brúnó úgy dönt, hogy tapasztalt barlangászként egy másik járat felé veszi az irányt, mint a többiek, Gábor vele tart, de bajba kerülnek.

2022.01.11., Kedd 21:30 - 2189. rész

Lali elkezd aggódni, mivel Virág kimaradt éjszakára és még nem jött haza. Amikor egy kétségbeesett hívást kap a lánytól, megijed, és a barátait hívja segítségül. Mindeközben Virág pánikba esve a szálloda fürdőszobájába menekül a bulizó zenészek elől és várja a mentő csapatot. Joe, Gábor és Lali aggódva indulnak el, hogy segítsenek a bajbajutott lányon.

Tekla örül, hogy Márk hazajött Szombathelyről. Végre megint együtt lesz a gyermeke apjával, akivel szeretne teljesen egy pár lenni, de nagyon aggódik, hogy Márk nem feltétlenül így néz rá. Teljesen kikészül, amikor úgy tűnik, valós a félelme, mert Márkot láthatóan csak a kis Zente érdekli.

2022.01.12., Szerda 21:30 - 2190. rész

Dani nagyon dühös lesz, és megdöbben, amikor összefut az eltűnt apjával. A fiú számon kéri a férfit, aki az elmúlt években feléjük sem nézett, rég elhagyta a családját. Dani dühösen nekiesik az apjának és elkergeti őt. Feldúltan elmondja az anyjának, hogy az apja visszajött, de aztán megtudja a sokkoló igazságot.

Tivadart teljesen elbűvöli egy kismalac. Nagyon édesnek találja a kis állatot és nem is bírja őt elengedni, de igencsak kijózanodik, amikor a malac gazdája, Ádám az ő ízlése szerint túlságosan is tolakodóan viselkedik. Tivadar azonban feszülten hallgat, mivel nem akarja elveszíteni Rosét, a malacot.

Tekla boldog, hogy Márk visszatért és egy babaúszást szervez Zentének. Tekla örül neki, hogy a többi kismama irigykedve figyelik őket, de Tekla féltékenykedni kezd, amikor a többi anyuka egyre jobban körülrajongja Márkot.

2022.01.13., Csütörtök 21:30 - 2191. rész

Dani minden erejével azon van, hogy támogassa a családját. Megérteti az anyjával, hogy nem kell félnie most, hogy az apja, Jocó visszajött. Legbelül azonban kétségek gyötrik, hogy miképpen fogja kezelni ezt az egész helyzetet. Ám amikor hazaér, azt kell látnia, hogy az apja ott ül a nappaliban és az anyjával kedélyesen beszélget.

Milánnak nem tetszik, hogy Kíra inkább Márkot részesíti előnyben a reggeli testedzésnél. Milán úgy érzi, be kell bizonyítania mindenkinek, hogy ő is van olyan menő pasi, mint Márk. Milán kihívja Márkot, hogy vegyenek részt egy amatőr férfi sztriptíz versemen. Milán mindent belead, hogy szuper előadást nyújtson.

Szofi vidékről izgatottan szervezi Tivadarnak a szülinapi meglepetést. Tamarát bízza meg, hogy bonyolítsa le a partit, mert ő nem ér rá. Tivadar azonban sejti, hogy mire készülnek, és mivel utálja a szülinapokat, bejelenti, hogy a születésnapján nem lesz itthon. Tamara nem akarja hagyni, hogy Tivadar buli nélkül megússza, és végül kiderül az is, hogy mi az igazi oka annak, hogy Tivadar gyűlöli a születésnapokat.

2022.01.14., Péntek 21:30 - 2192. rész

Dani egyre zavarodottabb, de végül megengedi, hogy Jocó rávegye, beszéljenek. Dani kemény álarca lehullik, amikor Jocó elviszi a régi kedvenc helyükre. ahol mindig játszottak, amikor Dani még gyerek volt, és Jocó ott kiönti neki a szívét.

Amikor Brúnó és Tivadar döbbenten kénytelenek szembesülni egy komoly csőtöréssel és emiatt a vizet is el kell zárni a lakásban, rájönnek, hogy nagy a baj. Mivel a munkálatok hosszasan elhúzódhatnak, átmenetileg ki kell költözniük a lakásból. Amíg Tivadar Joe albérletében száll meg, Brúnó azon gondolkozik, hogy szállodába megy, de Joe felajánlja neki is a lehetőséget, hogy a felújítás idejére meghúzhatja magát nála.

A szerelmes Milán spontán azt javasolja Kirának, hogy költözzön hozzá a lakóhajóra, amikor a lánynak reggel megint haza kell rohannia elkészülni. Kira először zavartan visszautasítja, mert neki ez az egész túl gyors. Amikor röviddel később az albérletében történt csőtörés miatt ott áll Milán küszöbén, a fiú euforikusan már-már azt hiszi, hogy meggondolta magát és újra szerelmet vall a lánynak.