Perzselő szenvedélyek 25-29. rész tartalma

ˆhirdetés

Perzselő szenvedélyek 25-29. rész tartalma

 

 

2021.12.13., Hétfő 15:30 - 25. rész

Cemre megkapja a szakvéleményt, de sajnos újabb falba ütközik. A diagnózis szerint nem beszámítható. Mire Cemre ráeszmél, hogy ez ismét Celebi műve, már belé is szúrják a nyugtatót. Rüya és Ömer támogatóan állnak mellette. Celebinek ez sem elég, minden áron uralkodni akar Cemre felett, ezért a lefizetett orvos által adott diagnózissal a kezében az ügyészséghez fordul és hivatalosan is felesége gyámja lesz. Ozannak sürgősen pénzhez kell jutnia. Bácsikájától nem hajlandó visszakérni a kölcsönadott pénzt, ezért az uzsorás Ibrahimtól vesz fel kölcsönt.

2021.12.14., Kedd 15:30 - 26. rész

Miután Cemre Celebi gondnoksága alá került és a férfi el akarja vinni feleségét, Cemre elmenekül a rendőrök és orvosok elől. Ozanék segítségével sikerül megbújnia valahol. Közben Rüya azon dolgozik, hogy találjanak Celebi életében egy olyan vétséget, aminek bizonyításával Celebi elveszíthetné a felesége feletti törvényes képviseletet. Ali biztosítja Ciceket iránta érzett mély szerelméről. Magával akarja vinni a lányt, de Tomris türelmet kér tőlük, míg Atlas végleg édesanyja felügyelete alá kerül.

2021.12.15., Szerda 15:30 - 27. rész

Cemre mindent elmesél Tomrisnak, akinek eszébe jut egy régi eset, mikor Celebi egy nőt vitt be a kórházba agyi sérüléssel és arra kérte Tomrist, ne szivárogjon ki információ a sajtónak. Tomris Ömerrel és Rüyával kutatni kezd a régi kórházi akták között. Celebi közben nagy erőkkel keresteti Cemrét, Iskender pedig elfogja Alit. Tomrisék megtalálják a nő aktáját. A koponyaröntgen szerint a nőt hátulról megütötték, ami bizonyíthatja Celebi megbízhatatlanságát és ezzel fellebbezhetnek a Cemre feletti képviselete ellen.

2021.12.16., Csütörtök 15:30 - 28. rész

Ozan Korkut nyomozóhoz fordul segítségért. Megkapja tőle Esin címét. Celebi riasztja Adnant és arra kéri, vigye el a nőt biztonságos helyre. Cemrének menekülnie kell a búvóhelyről, új főnökasszonya segíti ki. Ömerék közben megtudják, hogy Esint el akarják vinni más helyre, ezért egy kölcsönautóval megpróbálnak hamarabb odaérni hozzá, mint Celebi. Iskender fogságban tartja Alit. Celebi fenyegetésének következtében Tomris látszólag elhatárolódik az ügytől, de Ankarába utazik, hogy Kenan segítségét kérje.

2021.12.17., Péntek 15:30 - 29. rész

Cemre fenyegetése után Celebi összetörve viharzik el otthonról. Elmegy az egykori szeméttelep helyszínére, ahol ma már park található. Dühében összever egy utcalányt és megfenyegeti, majd másnap reggel új erőre kap és meglátogatja Esint, akit Svájcba tervez elvitetni, hogy Cemre ne bukkanjon rá. Az utcalány a rendőrséghez fordul az eset után. Iskender tovább kínozza Alit a fogságban, aki nem hajlandó elmondani, milyen viszonyt ápol Simallal.

Elolvasok még egy cikket