Perzselő szenvedélyek 30-33. rész tartalma

Perzselő szenvedélyek 30-33. rész tartalma

 

 

2021.12.20., Hétfő 15:30 - 30. rész

Celebi elfogadta Cemre válókereseti kérelmét és kitűzték a tárgyalás időpontját. Cemrét meglepi Celebi együttműködő hozzáállása. Tomris közben fellebbezett az orvosi bizottság szakvéleménye ellen és új bizottságot kért meg a korábbi döntés felülvizsgálatára. Az új diagnózis szerint Cemre nem szenved semmilyen mentális betegségben, így egyenrangú félként állhat Celebivel szemben. Miután Ozanék megtudták Simaltól, hogy Iskender tartja fogva Alit, eltökélik, hogy nyilvánosságra hoznak mindent, amit Iskenderről és a tűzesetről tudnak.

2021.12.21., Kedd 15:30 - 31. rész

Celebi felnyitja Iskender szemét, hogy akit Simalnak hisz, az nem is Simal. Miután Iskender neve ott szerepel minden újság címoldalán, Celebi arra utasítja öccsét, hogy engedje szabadon a fogva tartott Alit. Iskendernek azonban más tervei vannak. Cicekkel elhiteti, hogy szabadon engedi Alit, ha kísérő nélkül érte megy. Cicek mindenáron meg akarja védeni Alit, ezért vállalja a találkozást, azonban Iskender rákényszeríti, hogy leleplezze magát, és megzsarolja, hogy addig nem engedi el Alit, míg Cicek nem derít fényt a titokra ország-világ előtt.

2021.12.22., Szerda 15:30 - 32. rész

Miután Iskender megfenyegette Ciceket, összehívta a sajtó képviselőit és Cicek ország-világ előtt kényszerül rá, hogy felfedje magát és bizonyítsa Iskender ártatlanságát. Ali életét mentve Cicek beismeri, hogy Ali szúrta le Iskendert. A tanúkat kihallgatják a rendőrségen, közben Ali börtönbe kerül. Tomris a háttérben folyamatosan azon dolgozik, hogy bizonyítékot találjon arra, hogy a tűzesethez köze volt a Kayabeyli fivéreknek.

2021.12.23., Csütörtök 15:30 - 33. rész

A nagy felismerés után Rüya megérti, Cicek miért titkolta, hogy él, de annál inkább bántja, hogy Tomris Ciceket áldozza fel az unokájáért, de Cicek bízik az asszonyban, tudja, hogy nem hagyja őt cserben. Bülent kiszabadul a börtönből. Celebi meg van róla győződve, hogy Tomris hatalmas hibát követett el, amiből minden bizonnyal ki akar majd mászni, ezért Bülenttel szervezkedik, hogy ezt megakadályozza. Cemre nehezen küzd annak gondolatával, hogy Günes hazavitette magát az apjával. Keményszívű főnökasszonya, Hanim ad neki erőt a folytatáshoz.