Perzselő szenvedélyek 39-43. rész tartalma

Perzselő szenvedélyek 39-43. rész tartalma

 

 

2022.01.10., Hétfő 15:30 - 39. rész

Iskendernek nem jön be a terve, nem tudja Rüyát megzsarolni apjával. Rüya mindenesetre dühöng, amiért senki nem szólt neki, hogy az apjának is szerepe volt a műkincslopásban. A két Kayabeyli fivér így nem tehet mást, mint valamilyen módon elhallgattatni Kenant. Ozannak nincs más választása, mint rég nem látott bácsikájához fordulni segítségért. Megkapja a pénzt, de megegyeznek, hogy Ozan addig dolgozik nála ingyen, míg a béréből le nem tudják a tartozást.

2022.01.11., Kedd 15:30 - 40. rész

Ozan elkezd dolgozni bácsikája építkezésén, már az első nap szembesül a problémákkal. Kenan és Tomris a fiatalokkal együtt összedugják a fejüket, hogy kitalálják a további lépéseket. De mire megoldásra jutnának, a rendőrség megjelenik Tomrisnál és beviszik DNS-tesztre, miután Bülent feljelenti anyósát. Kenant biztonságos helyre viszik, ahol Iskenderék nem találhatják meg. Mivel arra készül, beismeri minden bűnét, Ömert azzal bízza meg, hogy vigyázzon Rüyára.

2022.01.12., Szerda 15:30 - 41. rész

Miután Cemre Günes betegsége miatt néhány napig kislánya mellett maradt, Celebi azt hitte, felesége meggondolta magát és visszaköltözik. Cemre továbbra is kitart döntése mellett, ami igencsak feldühíti férjét. Celebi kihúzta Tomrist a bajból, kicserélte Simal DNS-mintáját, így semmit nem tudtak Tomrisra bizonyítani. Egyezségük szerint Tomrisnak el kellene árulnia, hova dugták a műkincseket, de Celebinek csalódnia kell, ezért bosszút forral.

2022.01.13., Csütörtök 15:30 - 42. rész

Iskender külföldre akarja menekíteni Kenant Celebi elől, de Celebi rájuk küldi az embereit és elrabolják a férfit. Rüya, Ozan és Ömer utánuk erednek, azt is megtudják, hova viszik Kenant, de sajnos már későn érkeznek. A tragédia Iskendert is megviseli. Rüya hetekre bezárkózik, végül Ömernek sikerül kimozdítania. Celebi újra indul a polgármester-választáson, aminek viszont elengedhetetlen feltétele a rendezett családi élet. Nem vállalhatja a kockázatot, ezért Günest hetekre elviteti, Cemrének pedig két lehetőséget ajánl fel.

2022.01.14., Péntek 15:30 - 43. rész

Ömer megpróbálja Rüyát kimozdítani a négy fal közül, így megmutatja neki gyerekkori világát. Rüya ideig-óráig fellélegzik, majd újra sötétbe burkolózik. Kenan halála óta Cicek először találkozik Iskenderrel. Mardossa a bűntudat és mindent szeretne bevallani Rüyának. Altan meglátogatja Ozant, hogy elmondja neki, mennyire csalódott benne. Ozan nehezen birkózik meg helyzetével. Miután Tomris megtudja, hogy Rüya és Cemre is kezdi feladni a küzdelmet, a kezébe veszi az irányítást.