Szerelem van a levegőben 80-84. rész tartalma

ˆhirdetés

Szerelem van a levegőben 80-84. rész tartalma

 

 

2021.12.13., Hétfő 16:40 - 80. rész

Ferit azzal vádolja Serkant, hogy az utóbbi időben érzelmi alapon hozott, logikátlan döntéseivel veszélybe sodorja a vállalatot. Eda kihallgatja Semiha egyik telefonbeszélgetését, majd meg is lesi, ahogy az egyik embere egy sárga borítékot ad át az asszonynak. Tahir, akinek tetszik Melo, szerelmi tanácsot kér Erdemtől, eközben azonban Leylának is nagyon tetszik Tahir, és Melo segítségét kéri, hogy magára vonja a fiatalember figyelmét. Melo megígéri, hogy segít, de cserébe azt kéri Leylától, hogy segítsen kirúgatni Erdemet, aki nagyon bosszantja őt.

2021.12.14., Kedd 16:40 - 81. rész

Semiha, Melih és Eda ugyanabban az étteremben vacsoráznak, mint Serkan és Balca. Eda féltékeny Serkanra, és Serkan féltékeny Edára, ezért elhívja Balcát magával Párizsba, ahová üzleti ügyben utazik másnap. Amikor Serkan és Eda a mosdóban beszélgetnek, Balca Serkan italába csöpögtet a saját epres italából. Amikor Edáék elmennek, Serkan már rosszul van az allergiája miatt. Balca hazakíséri, majd értesíti Semihát. Semiha ráveszi Edát hogy nézze meg, hogy van Serkan.

2021.12.15., Szerda 16:40 - 82. rész

Serkan elhívja Edát Párizsba, és elmondja neki, hogy majd Balcát megkéri, hogy ne jöjjön. Eda időt kér Serkantól, és ő addig ad neki, amíg vissza nem jön Párizsból. Balca azt hazudja Serkannak, hogy az előző este nála leöntötte a ruháját, és ezért kölcsönvett egy inget Serkantól, és Eda ezt félreértette, amikor megérkezett hozzá. Serkan elmondja Balcának, hogy egyedül megy Párizsba, és Balca nagyon csalódott lesz. Később Semiha őt okolja azért, mert nem tudja szétválasztani Edát és Serkant.

2021.12.16., Csütörtök 16:40 - 83. rész

Miközben Aydan és Ayfer végeláthatatlan vitába keveredik a fiatalokon, Serkan és Eda bejelentik, hogy össze akarnak házasodni. Az esküvőhöz a család jóváhagyását kérik, ami azonban – Semiha áskálódásával – nem megy olyan könnyen. Ayfer attól félti unokahúgát, hogy megbánja, ha a házasság miatt nem megy az álmai után. Aydan Eda családjától félti inkább a fiát, mivel nem bízik meg Semihában. A szerelmespár végül Alexander éttermét használja arra, hogy csillapítsa a kedélyeket a két nő között.

2021.12.17., Péntek 16:40 - 84. rész

Piril apja, Aziz tovább teszteli vejét, hogy megbizonyosodjon róla, méltó férje lesz lányának. Ayfer, Eda és barátnői rendbe teszik a lakást, hogy fogadni tudják a vőlegény családját az esti eljegyzésre. A lánykérés nem megy olyan simán, mint ahogy tervezik. A különleges eseményt többször is váratlan esemény zavarja meg. A tradíciókat követve aztán végül megtörténik a gyűrűfelhúzás és a pár ünnepelhet. Semiha azonban nem adja magát ilyen könnyen.

Elolvasok még egy cikket