Isztambuli menyasszony 3. évad, 92-96. rész tartalma

ˆhirdetés

Isztambuli menyasszony 3. évad, 92-96. rész tartalma

 

 

2022.01.10., Hétfő 18:45 - 3. évad, 92. rész

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy Esma nem emlékszik az emberekre, így Anastasyára sem. Kitudódik a hír, hogy Faruk felállt a Boran cég vezetői székéből, ezért sajtótájékoztatót hív össze. Süreyyát rémálmok gyötrik. Akif úgy dönt, hogy marad a cégnél.

2022.01.11., Kedd 18:45 - 3. évad, 93. rész

Süreyya és Senem nem alaptalanul gyanakszanak, hogy Dilara vonzódik Merthez. A férfi egy buliba hívja Dilarát, és Adem is észreveszi a volt felesége megváltozott viselkedését. Faruk megmutatja Süreyyának, hogy a jövőben mihez szeretne kezdeni. Esma rájön, hogy Osman és Anastasya között milyen kapcsolat van, és nekiesik az orosz lánynak.

2022.01.12., Szerda 18:45 - 3. évad, 94. rész

Süreyyának egyértelműen nincsen jó érzése Faruk leendő éttermével kapcsolatban. Dilara úgy dönt, hogy megpróbálja Merttel. A férfi távozásának pillanatában érkezik Adem, így megtudja, hogy a volt feleségének új kapcsolata van, és kérdőre vonja Dilarát. Fikret és Akif az új üzlettársakkal próbál tárgyalni, ám Adem távolléte miatt a megbeszélés kínosan alakul

2022.01.13., Csütörtök 18:45 - 3. évad, 95. rész

Adem képtelen véka alá rejteni a dühét, amit Dilara és Mert miatt érez. Fikret döbbenten veszi tudomásul, hogy emiatt az üzleti partnerek is felállnak. A Boran család egyre kíváncsibb, hogy Faruk milyen új munkába kezd. Anastasia szeretne visszamenni Moszkvába, de Osman nem engedi. Süreyya egyre többször látja ugyanazt az álmot, és érzi, hogy jelent valamit, ráadásul a hangulatát is tönkreteszi. A válaszokat Senemtől kapja meg.

2022.01.14., Péntek 18:45 - 3. évad, 96. rész

Süreyya döbbenten veszi tudomásul, hogy egy Fatma nevű nő nevelte igazából, míg Senem azon csodálkozik, hogy az unokahúga nem is emlékszik rá. Süreyya felkeresi az idős asszonyt, ahol sok már dolgot is megtud, illetve megkapja a szülei kis dobozát. Ebben azonban olyan dolgokat talál, amik szíven ütik. Faruk meghívja a családot az étterembe, igaz, nem árulja el a meglepetést.

Elolvasok még egy cikket