Folytatódik a Keresztanyu és A Tanár is

Keresztanyu
A Tanár, RTL Klub
Sisi

Az új évben folytatódik a Keresztanyu és A Tanár

 

Az új évben rögtön három közönségkedvenc műsor is visszatér az RTL Klubra az év első hónapjában.

 

Vasárnap esténként látható az RTL Klub üzleti showműsora, a Cápák között vadonatúj évada. Január 3-tól a Keresztanyu legújabb epizódjai várják a nézőket hétköznap esténként. Makkosszálláson fordulatokban és humorban a 3. évadban sem lesz hiány. Január 8-án visszatér A Tanár című sikersorozat a képernyőre. A 4. évadban Vasvári tanár úr és új diákjai ismét felpörgetik az iskola életét szombat esténként 20.00 órától az RTL Klubon. Mindhárom műsor epizódjai a televíziós sugárzást követően visszanézhetőek az RTL Most felületén.

Az RTL Klub január minden vasárnapján a halálfejes lobogó alatt hajózó Jack Sparrow kapitány világába repíti a nézőket. A legendás Karib-tenger kalózai filmsorozat mind az öt része bemutatásra kerül vasárnap esténként a csatornán. A főbb szerepekben Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley, Penélope Cruz, Geoffrey Rush és Javier Bardem.

A Film+ fantasztikus filmkínálattal kezdi a 2022-es évet. Január első hetében jön a három Oscar-díjjal jutalmazott A visszatérő Leonardo DiCaprio főszereplésével, a Mátrix-trilógia Keanu Reeves és Laurence Fishburne főszereplésével, Brad Pitt 2019-es filmje, az Ad Astra – Út a csillagokba, és a Szárnyas fejvadász 2049 Harrison Ford és Ryan Gosling főszereplésével. A hónapban képernyőre kerül a Chappie című amerikai sci-fi is Hugh Jackman és Sigourney Weaver főszereplésével, jön Clint Eastwood rendezésében A párizsi vonat, valamint a Denzel Washington nevével fémjelzett thriller, A Védelmező 1. és 2. része.

Az RTLII-n az új évben is változatlanul, hétköznap esténként folytatódik az Éjjel-Nappal Budapest, a hétvégi estéket pedig a Showder Klub uralja. Az RTLII-n sem lesz hiány filmekből, hiszen januárban jön többek között Szabó István 2020-as filmje, a Zárójelentés olyan nevekkel a főszerepben, mint Klaus Maria Brandauer, Udvaros Dorottya, Eperjes Károly és Stohl András, vagy a Made in Italy című romantikus dráma Liam Neeson főszereplésével.

A Cool-on az év első hónapjában A kutya karmai köztből is ismert Kodi Smit-McPhee főszereplésével jön az Alfa című amerikai akciófilm, a Bérhaverok című amerikai vígjáték Kaley Cuoco és Kevin Hart főszereplésével, valamint a Jégvarázs első része. Január 31-én elindul a New Amsterdam – Vészhelyzet New Yorkban című sorozat 3. évada hétköznap esténként 20.00 órától, a díjnyertes Mellékhatás című sorozat rajongói pedig január 29-től újranézhetik az első évad epizódjait szombat esténként a Cool-on.

Az RTL Most+-on látható a hatrészes Sisi, az Erzsébet királyné, azaz Sisi életéről szóló vadonatúj történelmi sorozat. A legendás magyar királyné szenvedélyes, rendkívüli életét feldolgozó történet teljes évada elérhető az RTL Magyarország prémium digitális platformján.