Isztambuli menyasszony 3. évad, 107-111. rész tartalma

ˆhirdetés

Isztambuli menyasszony 3. évad, 107-111. rész tartalma

 

 

2022.01.31., Hétfő 18:55 - 3. évad, 107. rész

Dilara születésnapja meghitt és vidám hangulatban telik, főleg miután Esma asszony is elfogadja Osman kapcsolatát Anastaciával. A bulin megjelenik Adem is, másnap pedig Senem elmondja, hol találja Günest. Úgy tűnik, végre mindenki révbe ért, ám másnap jön a hideg zuhany. Esma úgy dönt, hogy nem szeretné, ha a családja végig nézné a leépülését, ezért mindent hátrahagyva bevonul egy idősek otthonába. A fiúkat idegesíti a hír, míg Garip összetörik.

2022.02.01., Kedd 18:55 - 3. évad, 108. rész

A család az első sokk után meglátogatja Esmát, és tüntetően úgy tesznek, mintha elfogadnák a helyzetet. Garip viszont kitalál valamit. Első lépésként válóperes papírokat küld Esmának, másodikként pedig beköltözik az idősek otthonába. Esma bosszúsan veszi tudomásul a férje húzását, ráadásul nehezen viseli, hogy az otthon összes női lakója el van ájulva a férfitól. Günes bevallja Ademnek, hogy nem lehet gyereke, és faképnél hagyja a férfit.

2022.02.02., Szerda 18:55 - 3. évad, 109. rész

Esma egyre féltékenyebben figyeli, hogy Garip milyen jól beilleszkedett, és mennyire népszerű a nők között. A Boran fiúk sűrűn látogatják az anyjukat, ami az intézményvezetőnek is feltűnik, és arra kéri őket, hogy csak látogatási időben jöjjenek. Egy hamarosan megrendezésre kerülő est az idősek otthonában, jó ürügyet szolgáltat, hogy a család végre pontot tegyen Esma makacsságára. Az esemény szervezésére ugyanis Senemet kérik fel. Adem szeretné, ha Günes is átélné az anyaságot, ezért felveti az örökbefogadás gondolatát.

2022.02.03., Csütörtök 18:55 - 3. évad, 110. rész

A balul sikerült este után Esma végre belátja, hogy nincs semmi keresnivalója az otthonban, és Garippal együtt visszatér a villába. Emir is hazajön külföldről. Dilara felkeresi Günest, és elmondja, örül, hogy a másik nő is része lesz Umut életének. A Boran család boldogan készül az anyák napi grillezésre, ahová már nemcsak Adem megy, hanem Dilara kérésére Günes is.

2022.02.04., Péntek 18:55 - 3. évad, 111. rész

A család vidáman piknikezik, Faruk pedig elmondja Garipnak, milyen sokat jelent nekik. Az idős férfi kissé fáradtan, de boldogan pihen le. Ám ebből az alvásból többet nem ébred fel.

Elolvasok még egy cikket