Éjjel-nappal Budapest 2193-2197. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 2193-2197. rész tartalma

 

 

2022.01.17., Hétfő 21:30 - 2193. rész

Joe-t jócskán felidegesíti, hogy Kornél és Brúnó ismét hajba kap, ezért muszáj neki rendet teremtenie az albiban. Ezek után abban reménykedik, hogy immár végre megint nyugalom lesz a lakásban. Ám amikor Brúnó és Tivadar nem sokkal később megtudja, hogy Kíra nem tér vissza többé a közös albérletükbe, bajba kerülnek, hiszen ketten képtelenek fenntartani a lakást. Joe együttérzőn vigasztalni próbálja a kétségbeesett Brúnót, de rá kell jönnie, hogy súlyos a helyzet.

Milán korábbi utasai, akiket nem akart fuvarozni bosszúból összefújják Milán taxiját. Miközben Milán, Karesz és Kíra menekülésre kényszerítik a rongálókat, Kíra véletlenül fejbe dobja Milánt az egyik festékpalackkal, mire a fiú rosszul lesz, így Kíra ráveszi Milánt, hogy menjenek be a kórházba.

2022.01.18., Kedd 21:30 - 2194. rész

Kornél magabiztosan Toni mellé áll, amikor a lány közli a szüleivel, hogy közös albérletbe akarnak költözni. Amikor a szülők megtiltják Toninak a költözést, a lány elkeseredik a köztük zajló vita miatt, és ez ellen még Kornél sem tud mit tenni. Amikor azonban Toni apja próbának akarja alávetni, a fiú él az eséllyel, hogy meggyőzze Ivánt, bár rendesen leizzad, amikor rájön, hogy Iván halálosan komolyan veszi a vizsgáztatását.

2022.01.19., Szerda 21:30 - 2195. rész

Dani képtelen felfogni, hogy az anyja látszólag simán hagyja, hogy Jocó az ujja köré csavarja őt. Hogy szemmel tartsa Jocót, Dani úgy dönt, ő is részt vesz a tervezett családi kiránduláson. Bár Jocó kimondottan kedvesnek tűnik, és nagyon jól bánik Dani húgaival, mégis kitör a botrány.

Márkot idegesíti, hogy Karesz állandóan kéretlen tanácsokkal látja el Zente gondozásával kapcsolatban. Ráadásul, amikor Tekla aggodalmát fejezi ki amiatt, hogy Márk magával akarja vinni az edzésre a kicsit a fitneszbe, Karesz azonnal buzgón felajánlja, hogy majd ő ott ügyelni fog a kicsire. A fitnesz stúdióban azonban a baba-papa edzésforma nagyon bejön a vendégeknél. Amikor azonban egy aggodalmaskodó nő felháborodik azon, hogy Márk a picivel együtt edz, Karesz kiutasítja a fiút a fitneszből, hogy Márknak még sokat kell tanulnia ahhoz, hogy jó apa legyen.

2022.01.20., Csütörtök 21:30 - 2196. rész

Dani továbbra sem akarja engedni, hogy Jocó beköltözzön hozzájuk. Ám Toni miatt kénytelen elgondolkozni azon, hogy esetleg nem igazságtalan-e az apjával. Dani végül kelletlenül beleegyezik egy családi programba Jocóval, és a testvérei kedvéért jó képet vág az egészhez. Amikor azonban egy meghitt pillanat alakul ki közte és Jocó között, Dani fájdalmasan emlékszik vissza a fiatalkori csalódásaira, és kiborulva elmenekül.

Az albi lakói Virágtól megtudják, hogy szingli buli lesz a TÉR-ben. Tivadar belelkesül és igyekszik kapacitálni mindenkit maga körül, hogy menjenek, jó buli lesz... Tami is úgy dönt, hogy elmegy, Joe látszik kicsit furának, nem tudja hová tenni Tamara viselkedését. Később egy béna indokkal benéz a Frufruba, ahol megbeszélik, hogy ő is megy este a TÉR-be. A buliban kisebb sokként éri, amikor meglátja, hogy Tamara sárga karszalagot visel, ami azt jelenti esetlegesen nyitott a flörtre. Tami zavarba jön Joe csalódott tekintetét látva, de igyekszik magát győzködni, hogy mivel nem egyértelmű a viszonyuk, azt csinál, amit akar.

2022.01.21., Péntek 21:30 - 2197. rész

Danit aggasztja, hogy az apja tényleg beköltözik hozzájuk, de bízik benne, hogy mégsem fog megtörténni. Amikor kiderül, hogy mégis, úgy érzi, hogy csak egy választása maradt, a költözés. Nem képes, és nem is hajlandó egy fedél alatt élni Jocóval, túl sok minden történt már, és nem tud még neki megbocsátani. A barátai ismét felajánlják, hogy költözzön hozzájuk, Dani nagyon örül, de közben aggódik is, hogy nem túl veszélyes-e Toni közelében lennie.

Milán erősködik, hogy tartsanak tesónapot, Karesz rájön, hogy a haverjának szüksége van rá. Beleegyezik a tesónapba, és meglepődve tapasztalja, hogy Milán egyre jobban elmerül az emlékekben, ami végül rá is átragad. Elromlik azonban a kedve, amikor Milán váratlan bejelentést tesz.

Elolvasok még egy cikket