Éjjel-nappal Budapest 2198-2202. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 2198-2202. rész tartalma

 

 

2022.01.24., Hétfő 21:30 - 2198. rész

Dani örül a kishúga születésnapjának, és az ilyenkor hagyományos pizza evésnek. Ám apja jelenléte árnyékot vet Dani boldogságára. Dani a családja kedvéért összeszedi magát. Amikor Jocó megelőzi őt, és a húgai inkább az apjukkal mennek el egy közös programra, Dani csalódott lesz.

Joe és Gábor meglepődnek, amikor egy régi barátjuk bukkan fel a múltból. A lakók igazából örülnek, hogy újra látják. Kiderül, hogy Szúnyog Olaszországba utazott és ott is élt az elmúlt időszakban, úgy tűnik, hogy látványosan meg is szedte magát pénzzel. Szúnyog büszkén bemutatja a menő verdáját és a közös pasis nap során Szúnyognak támad egy ötlete, és felpiszkálja Joe-ban a régi tüzet, hogy újra saját és önálló vállalkozása legyen.

2022.01.25., Kedd 21:30 - 2199. rész

Dani apja Jocó, ismét találkozni akar a fiával. Mivel Dani még mindig zaklatott állapotban van és neheztel az elmúlt évek miatt az apjára, nem tudja, hogy egyáltalán elmegy-e. Toni, Norbi és Kornél mégis arra biztatják, hogy tegye meg ezt a lépést.

Joe megígéri Tamarának, hogy segít neki a nagybevásárlásban, de Szúnyognak más tervei vannak Joe-val. Magával hurcolja őt egy roncsautóhoz, hogy közösen helyrehozzák azt Gáborral. Joe eleinte kételkedik ebben, de Gábor lelkesedése hat rá, és végül be is indítják a kocsit. Közben persze Joe megfeledkezik arról, mit ígért Tamarának, aki egyedül megy el bevásárolni.

A fiatalok csupán pár napja laknak új, közös albérletükben, a lakás mégis úgy néz ki már, mint egy csatatér. Toninak ez nagyon nem tetszik, ezért kiosztja a fiúkat, akik persze egyből reklamálnak. A lányoknak azonban támad egy ötletük. Egy verseny alapján döntik el, kinek kell az albérletben takarítania, a fiúknak vagy a lányoknak.

2022.01.26., Szerda 21:30 - 2200. rész

Dani rosszul érzi magát az albérletben szingliként, és úgy dönt, hogy elmegy egy internetes randira. A lányról azonban azonnal kiderül, hogy nem Dani esete, és a fiú elmenekül a helyszínről. A lány azonban követi, ezért Dani Joe fitnesztermébe menekül. Ott megismerkedik Mesivel, akiről éppen szexi fotók készülnek, amivel Mesi Bencét szeretné majd elkápráztatni.

A másnapos Joe és Gábor reggel még épp hogy meg tudja akadályozni, hogy Szúnyog összeverekedjen két veszélyes alakkal, akik pénzt követelnek tőle. Joe nem sokkal később kérdőre vonja Szúnyogot, hogy mibe keveredett már megint. Amikor nem sokkal később a két alak elrabolja Szúnyogot, a barátok összefognak, hogy a segítségére siessenek.

2022.01.27., Csütörtök 21:30 - 2201. rész

Kornél úgy dönt, hogy szeretné élete legnagyobb szenvedélyével, a zenéléssel megkeresni a pénzét. Elszántan próbálja ki magát zenészként egy open mic rendezvényen, de közben majdnem megfeledkezik a munkakezdésről a mongol büfében, ahol elesik a heti bevételétől. Kornél Toniban keres támaszt. Norbi pártfogásával új munkát is szerez magának Farkas klubjában, de hamar kiderül, hogy ez a munka nem olyan, mint amilyet elképzelt.

Szúnyog és Gábor megtalálják a tökéletes szerelőműhelyt, amitől Joe is nagyon lelkes lesz, és azonnal meg is akarja venni. Gábor is nagyon lelkes lesz, hogy újra együtt dolgozhatna a barátjával és azt csinálhatná, amit szeret, Joe ugyanígy érez, ráadásul a műhely is nagyon tetszik neki. Megesküsznek a régi tulajdonosnak, hogy tiszteletben fogják tartani a családi vállalkozás régi hagyományait, de váratlan bonyodalom adódik.

Mesi az előző napi sikertelen „,akció” után már alig várja, hogy megmutathassa Bencének úgy rendesen a fényképeit, amik a szexi fotózáson készültek róla. Azonban hatalmasat csalódik, mikor a fiú nem is érdeklődik a képek iránt. Mesi megbántva kérdőre vonja Bencét, Bence viszont nem igazán érti, hogy mi is a baja Mesinek. Amikor később Vivi elmondja, hogy szerinte kihűlt a kapcsolatuk, Mesi is kételkedni kezd a párkapcsolatában.

2022.01.28., Péntek 21:30 - 2202. rész

Livi ismét felbukkan és teljesen ledöbben, amikor megtudja, hogy a barátai már az apja lakásában élnek, és ő minden, csak nem szívesen látott vendég náluk. A zaklatott Livi próbál Norbira hatni, azonban Norbi sem bocsát meg a lánynak, és elküldi. Livi ezután beszél az apjával, aki kéri, hogy a lánya menjen vissza vidékre és folytassa a gyógykezelést.

Szúnyog próbálja helyrehozni az előző napi baklövését, és felkeresi Ervint, a műhely tulajdonosát. A tulajdonos, ugyan értékeli Szúnyog őszinteségét, de újabb feltételeket szab. Ervin meg akarja leckéztetni a fiúkat és egy szívatást talál ki feltételül.

Elolvasok még egy cikket