Éjjel-nappal Budapest 2203-2207. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 2203-2207. rész tartalma

 

 

2022.01.31., Hétfő 21:30 - 2203. rész

Miután Livi kibékült Norbival megkönnyebbül, mert Norbi megígéri neki, hogy fog egy jót szót szólni az érdekében Kornélnál, és megpróbálja elintézni, hogy Livi beköltözhessen a közös albérletbe. Később Livi találkozik az apjával, és Brúnó azt szeretné, hogy a lánya visszautazzon a mentálterápiás központba, de Livi úgy dönt, Budapesten marad, mivel már nagykorú, és azt csinál, amit akar. Csúnyán beolvas az apjának, miután az nem támogatja őt tovább anyagilag, majd ismét faképnél hagyja.

Karola boldog, amikor visszatér Ibizáról Budapestre és megérkezik a villába. Ám, amikor rögtön a lakótársai vitájába csöppen, nagyon dühös lesz és beolvas nekik. Nem akar több vitát és felszólítja a barátait, hogy szedjék végre össze magukat, hogy együtt tudjanak élni. Karola azt mondja, hogy nemsokára farsang, dekorálják ki a lakást és csapjanak egy farsangi bulit. Megkönnyebbül, amikor a barátai elfogadják az ajánlatát és valóban minden békésen és harmonikusan zajlik.

2022.02.01., Kedd 21:30 - 2204. rész

Livi nem talál ismerősöket a törzshelyükön, ellenben összeveszik néhány lánnyal, ezért végül kidobják. Teljesen kimerülve titokban bemegy a fiatalok albérletébe, ahol Toni és Kornél majdnem rajtakapják, de végül Dani előtt bukik le, pont, amikor a közös pénzükből próbál lopni. Mikor Dani is kiutasítja a lányt, az összefut egy férfival, aki munkát ajánl neki, de ezzel ismét bajba sodorja magát.

Lali láthatóan nagyon szenved attól, hogy Virág irányítja őt, ezért Szúnyog, segíteni akar, és tippeket ad Lalinak, hogyan kell egy nővel bánni. Joe gyanakodva figyeli, ahogy Szúnyog a ráveszi Lalit arra, hogy viselkedjen macsósan és Virág és Lali úgy tesznek, mintha belemennének a játékba. Szúnyog büszke a tanítványára. Szúnyog továbbra is macsónak mutatja magát és úgy tesz, mintha boldog lenne. Ám titokban kénytelen beismerni maga előtt is, hogy az ő életéből hiányzik a szerelem.

Márk elszántan próbál megtenni mindent Zente és Tekla boldogságáért. De Tekla úgy látja, miközben félreértelmezi a helyzeteket, hogy Márk folyamatosan flörtöl. A férfit egyre jobban zavarják Tekla látványos féltékenykedései és indokolatlan hisztijei. Amikor Tekla jelenetet rendez Rita, az új táncosnő miatt az egész klub személyzete előtt, Márknál betelik a pohár.

2022.02.02., Szerda 21:30 - 2205. rész

Dani felkeresi Jocót a roncstelepen, és meglepődik, amikor apját egy vonzó nő társaságában találja. Miután azonban Jocó meglepi őt egy nagyvonalú ajándékkal, Dani egy kis időre megfeledkezik gyanakvásáról. Jocó később azzal köszön el a fiától, hogy mennie kell, mert Dani anyjával találkozik, ám ez hazugságnak bizonyul. Dani kérdőre akarja vonni az apját, ezért ismét felkeresi őt, mert attól tart, Jocó becsapja Évát.

Márk teljesen kiég azon, hogy egy fárasztó éjszaka után Tekla a gyerekkel együtt elrángatja bevásárolni. Márk még mindig ki van akadva Teklára, és egyáltalán nincs ellenére, hogy csinos nők flörtölnek vele. Miközben Tekla shopingol, Márk egy bombázó nővel kezd el flörtölni, miközben Zente babakocsiját óvatlanul Milán taxija mögött hagyja.

Szofi elszörnyedve veszi észre, hogy az utóbbi időben felszedett pár kilót, és Tivadar is megjegyzi, hogy neki is dolgoznia kell a beach body-ért. Mikor Tamara felajánlja nekik, hogy lesz a személyi edzőjük, lelkesen sportolni kezdenek. Tamara kemény tempót diktál, és nem engedi, hogy lazsáljanak. Szofi és Tivadar kimerülten egyre kedvetlenebbül követi Tamara kemény edzését.

2022.02.03., Csütörtök 21:30 - 2206. rész

Norbinak el kell utaznia, Livi nagyon tart tőle, hogy milyen lesz az élet a lakásban nélküle. Norbi figyelmezteti is Kornélt, hogy Livi a közösséghez tartozik, akármilyen hülyeséget is csinált. Norbi úgy dönt, hogy beszél Brúnóval és Szofival is, mert aggódik Liviért. Szofi erre meglepő gesztust gyakorol.

Mesi nagyon ingerült lesz, amikor egy meghitt pillanat szemtanújává válik Bence és Evelin között. Ezek után kiosztja Bencét, majd elmenekül a fitneszstúdióba. Ott nagyon élvezi Dani társaságát, és érezhetően izzik közöttük a levegő. Amikor Bence békülni akar és a lány után jön, Mesi elutasító, és ragaszkodik hozzá, hogy a fiú ne várja meg a programja végét, hanem menjen haza.

Szúnyog összeveszik a lakótársaival, mivel nem hajlandó besegíteni a háztartási teendőkbe. Amikor Joe ragaszkodik ehhez, Szúnyog egy csúnya trükkhöz nyúl, és összemossa egy piros ruhával a fehérneműket. Ezen mindenki nagyon kiakad, míg Szúnyog naivan azt reméli, hogy egy vacsorával sikerül majd rendezni a dolgot és így a jövőben is ki tudja húzni magát a háztartási feladatok alól. Lali és a többiek elhatározzák, hogy meg fogják leckéztetni Szúnyogot.

2022.02.04., Péntek 21:30 - 2207. rész

Bence nem igazán törődik Mesivel, és azt sem veszi észre, hogy Mesi és Dani között izzik a levegő. Mesi, aki élvezi Dani pillantásait, flörtölni kezd a fiúval. Dani zavarba jön Mesi viselkedésétől, aki élvezi a fiúra gyakorolt hatását.

Tekla családi fotózást szervez, ami a munkából hazatérő fáradt Márknak teljesen kimegy a fejéből. Tekla sértetten konstatálja, hogy Márknak a családjuk nem fontos, aki - azért, hogy ne kelljen Tekla hisztijét hallgatni - igent mond a közös programra. A fotózáson a csinos fotósra, Klaudiára is féltékeny Tekla Márknál újra kiveri a biztosítékot, és amikor később Tekla újra rá akar telepedni a férfira, Márk kiosztja a lányt, és kihúzza magát a további közös programból.

Livi még mindig kirekesztve érzi magát Kornél által, és kitalál egy meglepetést a lakótársai számára. Mivel ehhez pénzre van szüksége, elmegy az apjához és bocsánatot kér tőle, amiért megbántotta a szavaival. Bár Brúnó megbocsát neki, mégis, amikor Livi munkát kér tőle, Brúnó csak egy takarítói állást ajánl fel a lányának, ezzel tesztelve Livi elhatározását. Livi bravúrosan eleget tesz a feladatnak, és kitartóan győzködi az apját, aki még előleget is ad neki az állás mellé.