Hotel Margaret 1-5. rész tartalma

Hotel Margaret 1-5. rész tartalma

 

2022.01.31., Hétfő 21:10 - 1. rész

Váratlan ajándék

Magyarország kedvenc influenszerei érkeznek Tihanyba neves díjátadóra, hogy kiderüljön ki lett közülük az év legsikeresebb videósa. A Hotel Margaret teljes személyzete készül a sztárok méltó fogadtatására, élükön a tulajdonossal, Margaret asszonnyal és Dénessel, a szálloda igazgatójával, és az éppen 18. születésnapját ünneplő lányával, Kírával. A díjátadó közben azonban egy elhibázott konfettiágyú kilövése után összeesik a nyertes a színpadon. Vajon véletlen baleset, vagy szándékos gyilkosság történt? A fő kérdés azonban az, hogy pár lájk minden áldozatot megér?

2022.02.01., Kedd 21:10 - 2. rész

Se ki, se be

A szállodát tilos elhagyni. Tordai és Dóra megkezdi a nyomozást és a kihallgatásokat a szállodában, berendezkednek a 206-osban. Karesz egész nap az eltűnt konfetti ágyút keresi, amit végül Tordai talál meg Gyulánál, aki épp el akarta azt rejteni. Bözsi megtalálja a sörnyitó alakú pendrive-ot a színpadon, és zsebre teszi.

2022.02.02., Szerda 21:10 - 3. rész

A titok nyitja

Dóra számonkéri Gyulát a konfettiágyú kapcsán, de ő igyekszik elkenni az esetet. Niki egyre jobban aggódik, hogy lebuknak Dave-vel, amiért titkolják, hogy a díjátadó idejében a 206-osban jártak. A rendőrök rájönnek, hogy Hackman laptopja eltűnt, Herceg pedig megtudja, hogy a lopott gép Dave-nél van. Hackman meghal. Tordai Bözsit és Almát hallgatja ki, és Bözsi átadja neki a sörnyitó pendrive-ot. Dénes Dórának adja a díjátadón készült videót.

2022.02.03., Csütörtök 21:10 - 4. rész

Piszkos kis titkaink

A videósok eldöntik, hogy el kell tüntetniük a Hackman laptopján talált, őket leleplező videókat. Előbb Dóra, majd Tordai is kihallgatja Dénest.

2022.02.04., Péntek 21:10 - 5. rész

A vallomás

A rendőrség keresi Hackman laptopját, amit a videósok sajátos ötletekkel akarnak eltüntetni, megsemmisíteni. Végül VR Dani törli róla a videókat, és Herceg elrejti a bűvésztáskájában. Mirát kihallgatják a rendőrök, és kiderül, látott egy lézerfényt Hackman mellkasán a díjátadó estéjén. A ballisztikus vizsgálat során kiderül, hogy gyilkosság történt, Hackmant valaki lelőtte.