Hotel Margaret 6-10. rész tartalma

Hotel Margaret 6-10. rész tartalma

 

2022.02.07., Hétfő 21:10 - 6. rész

Ujjlenyomatok

A rendőrség gyilkosság után nyomoz, ujjlenyomatokat vesznek, lezárják a szállodát a személyzet háborog. Tordai kihallgatja Kareszt, képbe kerül a Party and More cég, aki a konfetti ágyút kölcsönözte a díjátadóra. Alexa feltöri Hackman kocsiját és talál benne egy pisztolyt. Herceg szerint Dave-re kellene terelni a gyanút, de felmerül az is, hogy a videósok zavarják össze a rendőrséget azzal, hogy mindenki más videós ellen vall Hackman meggyilkolásával kapcsolatban.

2022.02.08., Kedd 21:10 - 7. rész

A gyanú árnyéka

Feri bá és Brúnó Borisz után nyomoz a szerelőműhelynél, és össze is találkoznak vele. Dóra Hackman kocsijáról vesz ujjlenyomatokat. Alexa belekontárkodik a helyszínelésbe, hogy szándékosan otthagyja az ujjlenyomatait, és hogy elrejtsen egy fenyegető cetlit a kocsiban, ami Dave-re tereli a gyanút. Fred és Gyula segítenek Ginger szökését előkészíteni. A videósok szándékosan egymásra vallanak Tordainál, hogy összezavarják.

2022.02.09., Szerda 21:10 - 8. rész

Tervek az eltűnésre

Ginger megpróbál megszökni Fred és Gyula segítségével, de nem sikerül neki. Dave megkörnyékezi Mirát és megszerzi tőle Mira kulcsát a 206-os szobához. Brúnó elmondja Juditnak, hogy szerinte Borisz a gyilkos. Dóra és Tordai rájönnek, hogy a Party and More cég tulajdonosával készül tárgyalni Dénes a szálloda jövőjéről. Margaret megkéri Dénest és Mirát, hogy Juditnak ne beszéljenek a gyilkosságról.

2022.02.10., Csütörtök 21:10 - 9. rész

Névtelen levél

Dave egy névtelen levéllel irányítja a rendőrök figyelmét Hercegre, akik megtalálják a bűvésztáskában a 206-os kulcsát és a laptopot, majd Herceget letartóztatják. Brúnó elviszi Juditot a szerelőműhelyhez. Judit lepaktál Borisszal, hogy ha új információi lennének, akkor őt keresse. Dénes találkozik Istvánnal, de az üzleti tárgyalás sikertelen. Ginger tudomást szerez az Alexánál lévő pisztolyról.

2022.02.11., Péntek 21:10 - 10. rész

A rejtélyes fotó

Tordai és Brúnó Borisz után nyomoz. Niki vall Dórának a díjátadó estéjéről. Ginger ellopja a pisztolyt Alexa és Betty szobájából, amit azonban tőle Judit vesz el. Dénes átadja Margaretnek a levelet, amit István küldött, kiderül, hogy egy fénykép van benne Annáról.