Hotel Margaret - Az új magyar napi sorozat alaptörténete, szereplői és fotók

Hotel Margaret
Hotel Margaret 01
Hotel Margaret 02
Hotel Margaret 03
Hotel Margaret 04
Hotel Margaret 05
Hotel Margaret 06
Hotel Margaret 07
Hotel Margaret 08
Hotel Margaret 09
Hotel Margaret 10
Hotel Margaret 11
Hotel Margaret 12
Hotel Margaret 13
Hotel Margaret 14

Hotel Margaret - Az RTL Klub új magyar napi sorozatának alaptörténete, szereplői és jelenetfotók

 

A Tihanyban játszódó krimi műfajában is teljesen új színt hoz a hazai sorozatgyártás palettájára, napi krimisorozatra eddig még nem volt példa. A Hotel Margaret könnyed, akció és vígjátéki elemeket is tartalmazó történet, melyet készítői nem várt fordulatokkal és humorral fűszereztek meg.

 

A történet szerint egy tihanyi, sikeres influenszereknek tartott díjátadón lövés dördül el. A bonyodalmak innen indulnak...

Magyarország kedvenc influenszerei érkeznek Tihanyba neves díjátadóra, hogy kiderüljön ki lett közülük az év legsikeresebb videósa. A Hotel Margaret teljes személyzete készül a sztárok méltó fogadtatására, élükön a tulajdonossal, Margaret asszonnyal és Dénessel, a szálloda igazgatójával, és az éppen 18. születésnapját ünneplő lányával, Kírával. A díjátadó közben azonban egy elhibázott konfettiágyú kilövése után összeesik a nyertes a színpadon. Vajon véletlen baleset, vagy szándékos gyilkosság történt? A fő kérdés azonban az, hogy pár lájk minden áldozatot megér?

 

Főszereplők: Staub Viki (Alexa) Kocsis Judit (Alma) Nyári Dia (Betty Queen) Murányi Tünde (Bözsi) Ötvös András (Brúnó) Adányi Alex (Dave) Losonczi Kata (Dóra hadnagy) Mészáros Máté (Feri bá) Szabó Simon (Fred) Balázs Andi (Gabi) Schumacher Vanda (Ginger) Bede Fazekas Szabolcs (Gyula) Miller Dávid (Hackman) Szalay Bence (Herceg) Pál András (István) Bognár Gyöngyvér (Judit) Pásztor Virág (Kíra) Epres Attila (Kozma Dénes) Csarnóy Zsuzsa (Marcsika) Tóth Judit (Margaret asszony) Böröndi Bence (Tamás) Dóczy Péter (Teodor) Őze Áron (Tordai százados) Tzafetás Benjamin (VR Dani) Darvasi Áron (ZoliG)

 

Történet: Hámori Barbara; Doraya Bouandel; Esztergályos Krisztina

Rendező: Hámori Barbara; Dóra Béla; Fazekas Csaba; Horváth Márk; Zsingor Dániel

Producer: Kocsis Rita

Sorozatvezető: Hámori Barbara

Zene: Grósz Arthur Valentin

 

Hotel Margaret

Országos Premier

RTL KLUB

2022.01.31., Hétfő 21:10 - 1. rész